Έβγαλαν μαχαίρια Χατζημηνάς και Περδίκης για τον Ακάμα

Έντονη αντιπαράθεση κάτω από την ανάρτηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ανδρέα Ιωσήφ, στην οποία ανέφερε ότι παρέλαβε υπόμνημα για το θέμα του Ακάμα, είχαν ο τέως πρόεδρος των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης και ο εκπρόσωπος Ιδιοκτητών Γης Ακάμα, Σάββας Χατζημηνάς.

Ο κ. Χατζημηνάς, σε σχόλιό του κάτω από τη δημοσίευση, σημειώνει πως «οι Κοινότητες και ιδιοκτήτες γης περιμένουν δίκαιη επίλυση εδώ και 33 χρόνια…»

Ο κ. Περδίκης, απάντησε, «να λάβει τις σωστές αποφάσεις με γνώμονα την προστασία της Φύσης η κυβέρνηση όμως. Πριν λίγα χρόνια ακόμα ήσουν διαδηλωτής για το περιβάλλον στην περιοχή που κατοικούσες. Το γεγονός ότι είσαι τώρα μέλος της κυβέρνησης δεν ακυρώνει τις περιβαλλοντικές σου ευαισθησίες» και συνέχισε λέγοντας πως, «γνωρίζει όμως τις προθέσεις και μικροπολιτικές ατζέντες σας πολύ καλά».

Ο εκπρόσωπος των Ιδιοκτητών Γης Ακάμα, ανέφερε με τη σειρά του, απευθυνόμενος στον Γιώργο Περδίκη, ότι «δεν μας είπε τίποτα γι αυτά που λέτε κύριε όταν μαζί τρέχαμε να υπερασπιστούμε την υγεία των κατοίκων στο Δαλι (αλήθεια εσείς που ήσασταν?). Αλλά γιατί μιλάς εκ μέρους του? Ο άνθρωπος είναι ικανός να μιλήσει από μόνος του. Αλλά έχετε μια τάση να μπαίνετε μπροστά όπως τότε με τον όχλο των τραμπούκων. Αλήθεια πολύ επίκαιρο αφού σήμερα είδαμε παρόμοιες συμπεριφορές..»

Τότε, ο Γιώργος Περδίκης σήκωσε ξανά το γάντι και απάντησε πως «αυτό το πιπίλλας εδώ και χρόνια. Όμως η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ημέρα προσωπικά δεν ήμουν με τους κατοίκους που εσύ αποκαλείς τραμπούκους αλλά έξω από την περιουσία μου το Ξενοδοχείο μου Πλάκα και εσείς δημιουργούσατε φασαρία χωρίς να σέβεστε τους πελάτες μας... και σας βοήθησα αλλά είπαμε οποίος δεν μπορεί να δείρει τον γάιδαρο δέρνει το σαμάρι».

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζημηνάς, είπε πως, «ξέχασες ποιος έδερνε ποιον νομίζω. Η βαρβαρότητα είναι αθάνατη τελικά».

«Φίλε προσωπικά δεν χτύπησα πότε μου κανένα στην ζωή μου Είπαμε Γιώργο να μιλάμε για ότι θέλουμε αλλά μην προσβάλλουμε με ψέματα ανθρώπους», απάντησε εκ νέου ο Γιώργος Περδίκης, με τον Σάββα Χατζημηνά να σημειώνει πως, «ξέχασες την αγωγή μου και την επέμβαση του αείμνηστου φίλου μας Σάββα για να αποσύρω την αγωγή..... και πάλι για αυτό τον λόγο.....και μάλιστα με εκλιπαρούσε γιατί δεν είχατε χρήματα.... Έτσι άσε το καλύτερα.....»

Ο τέως πρόεδρος των Οικολόγων, υπέδειξε ότι, «αυτό κι αν είναι ψέμα. Ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο. Και είναι ανήθικο-ενδεικτικό κάποιου επιπέδου- να αναφέρεσαι σε ένα νεκρό που δεν μπορεί να σου απαντήσει. Ας κάνεις καλά με τη συνείδηση σου, άνθρωπε μου».

Πάντως, ο κ. Χατζημηνάς, επέμεινε, λέγοντας, «θες να στείλω την αγωγή και απόσυρση της στη δημοσιότητα Δεν έχω πρόβλημα Αλλά η διαφορά, μας βλέπεις είναι τεράστια.», με τον Γιώργο Περδίκη να σημειώνει,«scripta mane (τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν)».

«Άφησε το Γιώργο ως εκεί.. μην ανοίγεις άλλες πληγές.. Αρκετές έχετε να συμμαζέψετε με τις άδικες θέσεις σας που καταδικάζετε χιλιάδες συμπολίτες μας Σου το είπα τα άδικα ουκ ευλογούνται», τόνισε ο εκπρόσωπος των Ιδιοκτητών Γης Ακάμα, ωστόσο ο κ. Περδίκης απάντησε εκ νέου πως, «δεν έχετε κύριε ούτε καν την τσίππα να απολογηθείτε που μιλάτε έτσι για ένα πεθαμένο. Ο Θεός να σας συγχωρέσει. Τραγικό! Εγώ δεν έχω να σου πω ούτε λέξη παραπάνω.»

Στο τελευταίο του σχόλιο, ο Γιώργος Περδίκης, είπε, «ήταν φίλος δίκαιος άνθρωπος με ξεχωριστό χαρακτήρα και ανθρώπινος Χάσατε ίσως τη βάση του Κόμματος σας».

Δειτε Επισης

Ανεπίτρεπτη θεωρεί την απομόνωση ατόμων τρίτης ηλικίας ο ΔΗΣΥ
Η Κύπρος το μεγαλύτερο μερίδιο χρήσης βενζίνης κίνησης στην ΕΕ
Το παιδί θαύμα στο σκάκι, που κατέκτησε AI και Google, και τον θαυμάζει ο Έλον Μασκ
Τις επιπτώσεις κατασκευής έργου κοντά στον Πεδιαίο συζήτησε η Επ. Περιβάλλοντος
Συστάσεις Υπουργείου Υγείας για τον ιό του Δυτικού Νείλου
Άναψε πράσινο το Υπουργικό για τη δημιουργία Εθνικής Στρατηγικής για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ
Αντισταθμιστικά μέτρα για επηρεαζόμενους από τα έργα στη Τσερίου-Θα διαρκέσουν 104 εβδομάδες
Τερματισμό πειθαρχικών διώξεων για Ν.Λοϊζίδη ζητά Κλαδικό Συμβούλιο «Ισότητας»
Ποιος είναι ο Ντέμης Χασάμπης, που τιμήθηκε με Νόμπελ Χημείας-Ιδιοφυΐα από μικρός
Επιχορήγηση 100.000 e-IDs ενέκρινε το Υπουργικό-«Αποτελεί τη μοναδική ασφαλή ταυτότητα του κάθε πολίτη στον διαδικτυακό κόσμο»