Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βραβεύει 5 κυπριακές επιχειρήσεις

Τελετή βράβευσης επιχειρήσεων για τη συμβολή τους στο Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας» πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας,  βραβεύτηκαν συνολικά πέντε επιχειρήσεις που συνέβαλαν ουσιαστικά στον σκοπό του Έργου . Συγκεκριμένα, η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στις επιχειρήσεις, Nexia Poyiadjis, Baker Tilly South East Europe, Consultics, Novatex Solutions Ltd και SPL Audit.

Το βραβείο της Nexia Poyiadjis παρέλαβε η Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Μελίνα Σχίζα. Την Baker Tilly South East Europe εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Συνέταιρος Οικονομικού Τμήματος, κ. Σωκράτης Ευστρατίου. Το βραβείο εκ μέρους της Consultics παρέλαβε ο κ. Στέφανος Νικολάου, Ιδρυτής και CEO της εταιρείας. Το βραβείο της Novatex Solutions Ltd παρέλαβε ο Διευθυντής της, κ. Γιώργος Γεωργίου και της SPL Audit η κα. Μαρία Τρισελιώτη, Digital Marketing Specialist.

Οι εκπρόσωποι των οργανισμών που βραβευθήκαν, τόνισαν τα σπουδαία οφέλη που προσφέρει το Έργο, τόσο στις επιχειρήσεις, όσο και στους φοιτητές. Κατά τις σύντομες τοποθετήσεις τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα και την ευχή τους για συνέχιση της συνεργασίας τους με την πανεπιστημιακή κοινότητα. 

Προηγήθηκε χαιρετισμός από τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητή Παναγιώτη Αγγελίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του Έργου επισημαίνοντας παράλληλα τους στόχους του Γραφείου Διασύνδεσης που μεταξύ άλλων είναι το να ενισχύει την πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και την κοινωνία ευρύτερα.

Στη συνέχεια, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών και Μηχανικής, Δρ. Γιώργος Γρηγορίου, εξήγησε ότι η ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών τις τελευταίες δεκαετίες έχει μεγάλη απήχηση στον οικονομικό τομέα και πως η Σχολή δόμησε καινούριο πρόγραμμα σπουδών, τον κλάδο Επιστήμης των Δεδομένων στο πλαίσιο της οποίας ήδη έγινε η πρώτη τοποθέτηση.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός της Διευθύντριας Γραφείου Ακαδημαϊκής Συμμόρφωσης και Επίκουρης Καθηγήτριας στο Τμήμα Λογιστικής, Δρ. Μέλπως Ιακωβίδου που εξήρε την επιτυχία του πανεπιστημίου σε διεθνές επίπεδο και ακολούθως ανέφερε ότι το κύριο μέλημα της Σχολής είναι η επαρκής ένταξη των αποφοίτων στην αγορά για το οποίο συμβάλλει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου μέσα από τις τοποθετήσεις.

Από πλευράς του, ο Εκπρόσωπος Πανεπιστημίου στο Έργο και Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δρ Αλέξανδρος Αντωναράς αναφέρθηκε στο ρόλο του Γραφείου Διασύνδεσης ως διαμεσολαβητή στη μετάβαση από το ακαδημαϊκό περιβάλλον στην αγορά εργασίας, παρέχοντας τα κατάλληλα εφόδια σε φοιτητές και φοιτήτριες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki – Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς!
Ο ΟΚΥπΥ ενισχύει τη φωνή των ασθενών-Σύστημα αξιολόγησης εμπειρίας ασθενών σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Φίλιππος Καμέρης στο Inspire 2025: Όταν το όραμα χτίζεται με τα χέρια και την καρδιά
Φίλιππος Πατσαλής: Ο άνθρωπος που έκανε την επιστήμη αποστολή
Ξεκινούν οι Τελικοί του 1ου Corporate Padel Tournament!
Young Lions 2025 Cyprus-Οι 8 νικητές φιλοξενήθηκαν από τον κ. Χριστοδούλου στο Μονακό
CARDET και Δήμος Λευκωσίας Διοργανώνουν την Εκδήλωση: «Σπάμε τη Σιωπή: Τέχνη και Διάλογος για την Ενδοοικογενειακή Βία»
Δες το αλλιώς! Δημιούργησε ένα διαφορετικό καλοκαίρι!
Όταν ο νόμος περνάει από γενιά σε γενιά… και γίνεται Έμπνευση!
Κτίζοντας αναμνήσεις στον καλοκαιρινό μας παράδεισο μαζί με την ΙΚΕΑ