H επένδυση στο ποδόσφαιρο περνά από την επένδυση στους νέους

Το ποδόσφαιρο είναι αντανάκλαση της ζωής: Υπάρχει ανταγωνισμός, ομαδική εργασία, νίκη, ήττα, ένταση, σύγκρουση και επίλυση. Το να είσαι μέλος μιας αθλητικής ομάδας διδάσκει την αξία του να προσέχεις τους άλλους, να αναπτύσσεις εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση και να δείχνεις σεβασμό για την εξουσία και τους άλλους συμπαίκτες.

Το να είσαι μέλος μιας ομάδας μπορεί επίσης να δημιουργήσει αυτοπεποίθηση σε νέες και νέους. Ακόμη και το να είναι απλώς μέλη της ομάδας, ανεξάρτητα από τη φυσική αθλητική ικανότητα, τους δίνει την ευκαιρία να έρθουν κοντά στους άλλους και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς.

Η συμμετοχή σε αθλήματα για παιδιά και εφήβους απαιτεί επίσης από αυτούς να μάθουν ζωτικές δεξιότητες διαχείρισης χρόνου και τους προσφέρει μια σειρά ελκυστικών προκλήσεων. Οι σωματικές δραστηριότητες παρέχουν στους νέους υγιείς ευκαιρίες να μάθουν δεξιότητες, να αναλάβουν κινδύνους και να επιτύχουν στόχους.

Τα οφέλη είναι αμφίδρομα. Οι ομάδες που επενδύουν στους αθλητές από την νεανική ηλικία έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να τους εξελίξουν σε μεγάλα αστέρια. Ως αποτέλεσμα τα έσοδα της ομάδας είναι μεγαλύτερα, αρκεί βέβαια να γίνει η σωστή εκπαίδευση και ο κατάλληλος προγραμματισμός.

Ο Peter Khalife, Founder του Superior group of companies κάνει την εμφάνισή του στο 4ο Football Conference και εξηγεί πώς ενδυναμώνουμε τη νεολαία παρέχοντάς της προγράμματα προβολής και καθοδήγησης. Θα συζητήσει επίσης το πώς επενδύουμε στον τομέα της νεολαίας για αύξηση εσόδων και ανάπτυξη της αγοράς. Πού και πώς να επενδύσετε στη νεανική ιδιοκτησία, σε ποιο τομέα, σε ποιο μέρος και πότε; Όλ’ αυτά στην επικείμενη ομιλία του  Peter Khalife.

Ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε

Το «Football Conference» επανέρχεται στις 16 Ιουνίου 2022 για να επιμορφώσει, να δώσει ιδέες και να προβληματίσει όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το κυπριακό ποδόσφαιρο, είτε είναι διοικητικοί παράγοντες, εξειδικευμένο προσωπικό, στελέχη του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Κορυφαίοι ομιλητές θα αναλύσουν το ποδοσφαιρικό επιχειρείν όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία και με την τεχνολογία να αλλάζει δραματικά τους όρους το παιχνιδιού.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται και φιλοξενεί όλους τους stakeholders του κυπριακού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων ποδοσφαιρικών ομάδων όλων των κατηγοριών, μόνιμο προσωπικό και Διεύθυνση ποδοσφαιρικών ομάδων (Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Μάρκετινγκ, εμπορικός Διευθυντής κτλ.) και αθλητικούς και ποδοσφαιρικούς φορείς όπως ο ΚΟΑ, η ΚΟΠ, αγροτικές ομοσπονδίες, ακαδημίες ποδοσφαίρου κτλ. Ενδιαφέρει επίσης συνδέσμους ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών, παρατηρητών ποδοσφαίρου, Αθλητικογράφους/ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ακαδημίες ποδοσφαίρου, Εταιρείες μάρκετινγκ, διαφήμισης & επικοινωνίας, Εμπορικούς Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ και στελέχη μάρκετινγκ από εταιρείες – χορηγούς του ποδοσφαίρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε εδώ

Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, μπορείτε να πατήσετε εδώ

 

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτής: ΙΜΗ

Με τη στήριξη: Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ)

Κύριος Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Στρατηγικός Συνεργάτης: Hellenic Technical Enterprises Ltd

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): IMR / University of NicociaTM, Παγωτά Papafilipou. WOW Sports

Χορηγοί Επικοινωνίας: Super Sport FM, περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα