Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεωφορείο παρέσυρε πεζό (pics)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, όταν λεωφορείο παρέσυρε πεζό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα, στο ύψος του Πέρα Χωριού, με κατεύθυνση προς τη Λεμεσό και αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, όπου έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας και διεξήγαγαν έρευνες για το τροχαίο, με τον δρόμο να δίδεται στην κυκλοφορία γύρω στις 6:35 το πρωί.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον πεζό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση όπως οι οδηγοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η σκυτάλη στους ισχυρούς-Ποιοι ζητούν συνάντηση κορυφής Τραμπ με Πούτιν για την Ουκρανία
Προαναγγέλλει αντίποινα το ψευδοκράτος για τις συλλήψεις σφετεριστών, βάζει μπροστά τον Ερντογάν-«Δεν θα μείνουμε απαθείς»
Κατηγορίες Τατάρ για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από την ΚΔ-Επιμένει για λύση «δύο κρατών»
«Φιάσκο» οι συνομιλίες Ρωσίας με Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη-Οι απειλές και τα αιτήματα
Χάθηκαν εδώ και μία εβδομάδα τα ίχνη 31χρονου στη Λάρνακα (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης… βρέφος μέσω τεχνητής νοημοσύνης
Το Κίεβο ζητά διάσκεψη κορυφής Πούτιν με Ζελένσκι-Αποφασίστηκε ανταλλαγή χιλίων αιχμαλώτων
Κατασχέθηκαν πέραν των 1500 επικίνδυνων προϊόντων από υποστατικά στη Λάρνακα (pics)
Η Δικαστική Υπηρεσία απαντά στην Ελεγκτική για άδειες δικαστών-Απώλεια βιβλίων και άλλα
Ξεπέρασαν τις 1500 οι αιτήσεις για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Σε ισχύ μέχρι 23 Ιουνίου