ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγριο φονικό στον Πύργο-Πυρπόλησε οικία, ένας νεκρός και δύο κρίσιμα

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία έπειτα από πληροφορία ότι ένα πρόσωπο μπούκαρε σε οικία στον Πύργο και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο να καταλήξει νεκρό και άλλοι δύο να τραυματιστούν. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, συγγενής των ατόμων που διέμεναν στην οικία, φέρεται να μετέβη στο χώρο και να έριξε βενζίνη, ενώ στη συνέχεια άναψε φωτιά. Αποτέλεσμα, ένας Ελληνοκύπριος 76 ετών να ανασυρθεί νεκρός και δύο γυναίκες, επίσης Ελληνοκύπριες, να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Αμέσως, μέλη της δύναμης μετέβησαν στο χώρο και απέκλεισαν τη σκηνή, διεξάγοντας έρευνες, ενώ στο σημείο μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για κατάσβεση της φωτιάς.

Στο σημείο επικρατεί πανικός λόγω των κατοίκων που μετέβησαν στο χώρο, ενώ οι έρευνες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα αποχώρησε από τη σκηνή, με την Αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. 

Σημειώνεται ότι στο σημείο κλήθηκαν και ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι θα διενεργήσουν αυτοψία στη σκηνή.

Περισσότερα σε λίγο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι εταιρείας και έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 458 χιλιάδων ευρώ
Τεχνικό πρόβλημα με τη διεκπεραίωση του check in στο Αεροδρόμιο Λάρνακας-Εκτροπές πτήσεων λόγω ομίχλης
Υποβολή δηλώσεων ζημιάς για τους πληγέντες παραγωγούς-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας
Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό ή από τον σκουπιδότοπο»
Καταστράφηκαν 400 πάσσαλοι της ΑΗΚ από την πυρκαγιά-Εγκαταστάθηκαν γεννήτριες σε επτά κοινότητες
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
Τρεις άμαχοι νεκροί σε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
Πάνω από 20 νεκροί σε επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις