Ανιψιός ο δράστης του φρικτού φονικού-Τον έκαψε ζωντανό, κρίσιμα οι δύο γυναίκες

Μπροστά σε ένα άγριο φονικό βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές, με απολογισμό ένα νεκρό και δύο τραυματίες, τους οποίους φέρεται να έκαψε συγγενικό τους πρόσωπο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί.  

Μετά την πληροφορία, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην οικία στην Μονή, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ μετά την κατάσβεση της φωτιάς, νεκρός ανασύρθηκε 79χρονος Ελληνοκύπριος, ενώ άλλες δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η κατάσταση των οποίων κρίνεται κρίσιμη, αφού υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που βρίσκονται ενώπιον της Αστυνομίας, ο δράστης, 59 ετών Ε/κ, μετέβη στην οικία όπου διέμεναν οι ηλικιωμένοι θείοι του και στην οποία βρισκόταν ακόμη μια γυναίκα, γειτόνισσα του ζεύγους, και αφού περιέλουσε με βενζίνη τον χώρο, στη συνέχεια έθεσε φωτιά. Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή πεζός, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του. 

Η σκηνή του εγκλήματος έχει αποκλειστεί και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού διεξάγουν έρευνες, ενώ στο σημείο για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 

Στο σημείο επικρατεί πανικός λόγω των κατοίκων που μετέβησαν στο χώρο, ενώ οι έρευνες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. H ταυτότητα του δράστη φαίνεται να είναι γνωστή στην Αστυνομία, η οποία αναμένεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης. 

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες ενώπιον της Αστυνομίας, ο δράστης φαίνεται είχε έρθει προηγουμένως σε αντιπαράθεση με τον θείο του, με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές, αφού του καταλόγιζε ευθύνες για κάποια ζητήματα.   

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο
Έντονη βροχόπτωση και χαλάζι στον αυτοκινητόδρομο
Επίθεση 70 ατόμων εναντίον οικίας 73χρονου στη Λάρνακα-Έβαλαν φωτιά στην αυλή, έσπασαν τζάμια
Μολότοφ, πέτρες και φωτιές από περίπου 100 κουκουλοφόρους στη Λεμεσό-Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Εκρηκτικό το βράδυ της Ανάστασης στη Λεμεσό-Έκαψαν περιπολικό, έβαλαν φωτιά σε σχολείο