Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου μαγειρικής του Chef Σταύρου Γεωργίου «Stavris Foodprints»

Πραγματοποιήθηκε η Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου μαγειρικής του Chef Σταύρου Γεωργίου, «Stavris Foodprints», στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Δύο χρόνια μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο ελληνικό master chef, και έχοντας δημιουργήσει ένα επιτυχημένο κανάλι μαγειρικής στο YouTube, o Chef Σταυρής, όπως τον γνώρισε ο κόσμος, ένιωσε πως ήρθε η ώρα για το πρώτο του βιβλίο.  Αυτά τα δύο χρόνια δημιούργησε με την ομάδα του πάνω από 100 συνταγές, από τις πιο απλές και παραδοσιακές μέχρι τις πιο σύνθετες – gourmet. Η σκέψη του για το βιβλίο ήταν οι συνταγές να συνδυάζουν γεύση και εμφάνιση. Έτσι κατέληξε στις 29 συνταγές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, οι οποίες συνδυάζουν τεχνική, συνέπεια, αρώματα, γεύσεις, όλα εκτελεσμένα με αγάπη. Συνταγές που προσεγγίσουν όλα τα γούστα, από χορτοφαγικές μέχρι κρέας και πουλερικά.

Το βιβλίο εκδόθηκε από τα METRO, οι οποίες τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάζονται στενά με τον Σταύρο Γεωργίου, προσφέροντας στο κοινό τους δικές του συνταγές, μέσα από το blog τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σταυρής και οι υπεραγορές METRO αποφάσισαν πως η αγάπη για τη μαγειρική μπορεί να γίνει και αγάπη προς τα παιδιά που το χρειάζονται.  Έτσι όλα τα καθαρά έσοδα από το βιβλίο του Σταυρή που θα πωλείται αποκλειστικά στις υπεραγορές METRO, θα πηγαίνουν για τη στήριξη του φιλανθρωπικού συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου, ομιλητές ήταν η κα Μελίνα Σκορδέλη Marketing Manager των METRO, o Chef Σταύρος Γεωργίου και ο κος Γιώργος Πενηνταεξ – Πρόεδρος Συνδέσμου «Ένα όνειρο Μία Ευχή».

  

 

Δειτε Επισης

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών: H Cyta διοργανώνει το συνέδριο «Women in STEAM»
Ξεκίνα την Καριέρα σου με τα Exness Internships
Συναρπαστικές Νέες Αφίξεις στο Metropolis Mall: IZIPIZI, VERO MODA και Jungle Pieces Ετοιμάζονται να Ανοίξουν τις Πόρτες τους
Μεγάλος Διαγωνισμός: Costa Coffee και REPORTER σας στέλνουν... παντού, με δωροεπιταγή €5.000 για ταξίδια!
Νόσος του Πάρκινσον: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για μια σιωπηλή πρόκληση
PIN-UP Global: Στο top 5 του κυπριακού επιχειρείν με υποψηφιότητα στα In Business Awards
Στρώσε το τραπέζι σου για το Πάσχα: Παράδοση με στιλ για αξέχαστη γιορτινή ατμόσφαιρα
Οι λαμπερές βραβεύσεις της Eminentia Trading Ltd
Οι χορηγοί των Young Lions Cyprus 2025 αναδεικνύουν τα νέα ταλέντα στη διαφήμιση
Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης, video streaming και Wi-Fi hotspot περιλαμβάνονται στη νέα ενημέρωση OTA της Kia