Στη βεράντα βρέθηκε νεκρός ο 79χρονος-Δίνουν μάχη για τη ζωή οι δύο γυναίκες

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το πρωτοφανές εγκλήματος, που διαπράχθηκε το μεσημέρι στην κοινότητα Πύργου, της επαρχίας Λεμεσού, με τις έρευνες της Αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αναζητώντας τα αιτία πίσω από την τραγωδία. Στο μεταξύ, οι δύο γυναίκες, που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρέθηκε νεκρός ο δράστης του φρικτού φονικού-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες (pics)

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυρίακου, ανέφερε πως ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε από συγχωριανούς του, έξω από το όχημά του, σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου από τη σκηνή, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο και ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, φαίνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης περιέλουσε το εσωτερικό της οικίας με εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά χωρίς προειδοποίηση, ενώ τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται.

Λόγω της φύσης των τραυμάτων τους, οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν στην κλινική εγκαυμάτων του Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της υπόθεσης, ο κ. Κυριάκου υπέδειξε πως όλα εκτυλίχτηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 59χρονος φέρεται να μετέβη στην οικεία του θείου του κρατώντας ένα μπιτόνι με εύφλεκτη ύλη και ένα κυνηγετικό όπλο.

Αφού έθεσε φωτιά στο σαλόνι όπου καθόταν ο θείος και η θεία του, μαζί με την 73χρονη, που επίσης είναι συγγενικό τους πρόσωπο, τράπηκε σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε για την φωτιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο αστυνομικός σταθμός Μονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανιψιός ο δράστης του φρικτού φονικού-Τον έκαψε ζωντανό, κρίσιμα οι δύο γυναίκες

«Έξω από την οικία, στη βεράντα, εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα 79χρονος και κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο, δεν έφερε ζωτικά σημεία και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός», είπε ο κ. Κυριάκου.

Εντός της οικίας, συνέχισε, υπήρχαν δυο γυναίκες, ηλικίας 78 και 73 ετών, η σύζυγος του θύματος και ένα άλλο συγγενικό πρόσωπο, τα οποία έφεραν σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή.

Ερωτηθείς σχετικά, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε από συγχωριανούς του νεκρός, έξω από το όχημα του, σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου από τη σκηνή, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο φονικό στον Πύργο-Πυρπόλησε οικία, ένας νεκρός και δύο κρίσιμα

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Στο Κάιρο οι διαμεσολαβητές της Χαμάς-«Αν συνεχιστεί η επίθεση του Ισραήλ δεν θα υπάρξει συμφωνία»
Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια-«Νιώθω υγιής»
Λευκός Οίκος: Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα επιτευχθεί μια τελική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
«Χωρίς πρόοδο στο θέμα των ομήρων η επιχείρηση στη Γάζα θα ενταθεί»-Προειδοποιεί ο ΥΠΑΜ του Ισραήλ
Ο Τζον Σουίνι που τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας αναλαμβάνει την πρωθυπουργία
Σε ισχύ οι νέοι κανόνες της ΕΕ για ανεξαρτησία και πολυφωνία των ΜΜΕ
Μέσα στο χλιδάτο παλάτι του Πούτιν με κρυφή κάμερα-Το ανακαίνισε, έχτισε εκκλησία με δικό του θρόνο