Άγριο φονικό στη Λεμεσό-Σκότωσε τη σύζυγο του με σφυρί, ομολόγησε το έγκλημα

Υπόθεση φόνου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού εναντίον 84χρονου, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 82χρονη σύζυγο του, Γεωργία Χαραλάμπους, κτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Δευτέρας 82χρονη ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στον χώρο που διαμένει, ενώ ο 84χρονος σύζυγο της είχε μεταβεί στην Αστυνομία αναφέροντας πως τη σκότωσε με ένα εργαλείο και συγκεκριμένα σφυρί, χτυπώντας την στο κεφάλι. 

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για εξετάσεις, ενώ για αυτοψία κλήθηκαν και οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σε δηλώσεις στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, είπε πως ο φερόμενος δράστης μετέβη στις 9.15 στην ΑΔΕ Λεμεσού και ανέφερε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, κτυπώντας την στο κεφάλι με ένα σφυρί, ενώ βρίσκονταν στην αυλή της οικίας τους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

«Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προσήλθαν στο μέρος, όπου διαπιστώθηκε πως, πράγματι, στην αυλή της οικίας ήταν νεκρή η 82χρονη. Αμέσως αποκόπηκε η σκηνή και γίνονται επιτόπιες εξετάσεις για το συμβάν», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τα κίνητρα του φόνου, ο κ. Κυριάκου δήλωσε πως «φαίνεται να υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα μεταξύ τους και ο 84χρονος την κτύπησε με σφυρί στο κεφάλι».

Το ζεύγος δεν απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, είπε εξάλλου ερωτηθείς ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο 84χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και αφού τα μέλη της Δύναμης του έλαβαν θεληματική κατάθεση, στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η AstraZeneca παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις
Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ
Η έκκληση του Δήμου Στροβόλου στο κοινό να μην συμμετέχει στις λαμπρατζιές
Έρχιουρμαν: Η ομοσπονδία και όχι η «επιτροπή» θα λύσει το περιουσιακό πρόβλημα
Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι, σοβαρά τραυματίες δύο αστυνομικοί από την επίθεση με σπαθί κατάνα στο Λονδίνο
Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο
Τρίχρονο κοριτσάκι στις ΗΠΑ πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της-Τελικά ήταν... 60.000 μέλισσες
Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς
Έτσι λειτουργούν τα έξυπνα τηλεκατευθυνόμενα σωσίβια με εμβέλεια 800 μέτρα
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού στη Βρετανία