«Ήσουν η δύναμη πίσω από όλα, αυτή που έβρισκε λύσεις όταν άλλοι έλεγαν “δεν γίνεται”»

Mε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρέτησε την Ζέτα Αιμιλιανίδου, η πρόεδρος της «Φωνής», Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία σε ανάρτησή της, έγραψε μόνο μερικά από τα κατορθώματα της υπουργού Εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τη Ζέτα

Στην ανάρτησή της, η κ. Παπαδοπούλου, αναφέρει ότι χωρίς τη Ζέτα δεν θα υπήρχε «Σπίτι του Παιδιού», αλλά ούτε και Εθνική Στρατηγική για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Σημειώνει χαρακτηριστικά, ότι «χωρίς τη Ζέτα δεν θα υπήρχε Σπίτι του Παιδιού, δεν θα υπήρχε Εθνική Στρατηγική για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, δεν θα υπήρχε η Φωνή. Στο είπα πολλές φορές εσύ ήσουν η δύναμη πίσω από όλα. Αυτή που έβρισκε λύσεις όταν άλλοι έλεγαν “δεν γίνεται”».

Αυτή, συνεχίζει «που έδειχνες το σωστό δρόμο, όταν εγώ χανόμουν. Θα σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο στις 20λεπτες συναντήσεις μας, που πάντα κατέληγαν να διαρκούν 2-3 ώρες. Θα θυμάμαι πάντα τις συμβουλές σου και την καθοδήγηση σου. Θα σέβομαι πάντα τον χαρακτήρα και το παράδειγμα σου. Θα προσπαθώ πάντα να σε φτάσω. Θα μου λείψεις Ζέτα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΓΓ ΑΚΕΛ για διευρυμένη: Θετικό ότι η διαδικασία κρατήθηκε ζωντανή
Αννίτα Δημητρίου: Θετικό βήμα η κατάληξη της πενταμερούς προς το ενδεχόμενο επανέναρξης ουσιαστικών διαπραγματεύσεων
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο της φωτιάς στη Λεμεσό-Δυσχεραίνουν το έργο πυρόσβεσης οι άνεμοι
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-«Στέλνω τρένο ανάποδα, θέλω τη συνεργασία σας»
Θετικά αξιολογείται η πενταμερής-Προσπάθησε να μασκαρέψει τα δύο κράτη με «συμβούλιο συνεργασίας» ο Τατάρ
Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ: Οι ηγέτες συμφώνησαν σε δέσμη πρωτοβουλιών
Ο Πούτιν συμφώνησε να παύσουν οι επιθέσεις στις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας για 30 ημέρες
Άκαρπες οι έρευνες για τους αγνοουμένους στο ναυάγιο-Εξανεμίζονται οι ελπίδες
Τα τρία θέματα που κρατά ως πιο σημαντικά ο ΠτΔ-«Έγινε ένα πρώτο σημαντικό βήμα»
Υπ. Ενέργειας Τουρκίας: Ενδεχόμενο νέων γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο