Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις-«Οι φίλοι της γνωρίζουν»

Η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί συγκλόνισε το πανελλήνιο το πρώτο διάστημα κατά την αναζήτηση της νεαρής κοπέλας, καθώς οι μαρτυρίες ανέφεραν πως την έβλεπαν συνεχώς σε διαφορετικά μέρη και όσα ακουγόντουσαν ήταν πολύ τρομακτικά, χωρίς όμως, να προκύπτει ο εντοπισμός της ή κάποιο στοιχείο για την κατάστασή της.

Η εξαφάνιση ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, καθώς νέα στοιχεία εμφανίστηκαν ύστερα από αναζητήσεις και συζητήσεις των δικηγόρων και της αστυνομίας με το φιλικό περιβάλλον της 19χρονης και ο Αναστάσιος Ντούγκας, που εκπροσωπεί την οικογένειά της, μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα στοιχεία και μαρτυρίες δείχνουν ανατροπή στην εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί

«Μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. ο πόνος που έχει η οικογένεια είναι πάρα πού μεγάλος. Ξυπνάνε κάθε μέρα και ευελπιστούν ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι το παιδί τους και θα μάθουν τι ακριβώς έχει γίνει με το παιδί τους» είπε αρχικά ο δικηγόρος, εξηγώντας την κατάσταση της οικογένειας.

«Σίγουρα, οι φίλοι και οι φίλες γνωρίζουν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και προκύπτει ξεκάθαρα από όλα τα νέα στοιχεία μας που έχουμε αναφέρει στη νέα αναφορά που έχουμε καταθέσει. Δεν μπορεί μία φίλη σου, που κάνεις κολλητή παρέα, περνάς όλη την ημέρα μαζί, κάθε μέρα μαζί, να μη γνωρίζει τι σκέφτεσαι» συμπλήρωσε.

«Η Άρτεμις μίλαγε με τις φίλες, δεν ήταν ένα παιδί κλειστό, στους ανθρώπους τους κολλητούς της, μίλαγε» κατέληξε.

Πηγή: in.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Ζήλευε τα αδέλφια της»-Η μητέρα της Μουρτζούκου δήλωσε ότι υποψιαζόταν ότι είχε σκοτώσει την άλλη της κόρη
Οι θάνατοι των βρεφών της Ειρήνης την έφεραν κοντά με τη μητέρα του Παναγιώτη-Πέθανε λίγο μετά από έντονο καβγά τους
Στα «χέρια» της Αντιτρομοκρατικής η βόμβα στον Πρετεντέρη-Είχαν χαρτογραφήσει τον χώρο
Γιαγιά και εγγονή ήρθαν αντιμέτωπες με αρκούδα-«Πήδηξε τον φράχτη και βρέθηκε μπροστά μας»
Ριζική αναδιοργάνωση ιατροδικαστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μετά το φιάσκο Μουρτζούκου-Νεκροτομές με ΑΙ
Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας βρέφους, το χρονικό θανάτων των μωρών και οι καταθέσεις που έκαψαν τη Μουρτζούκου
Εγκρίθηκε από την ελληνική Βουλή η τροπολογία με τα νέα μέτρα για το μεταναστευτικό με 177 ψήφους
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Κ. Μητσοτάκης: Μήνυμα προς τους διακινητές η απόφασή μας για το άσυλο
«Είναι δυνατόν να βλέπει τι περνάω και να μην έχει έρθει να με δει, να με πάρει ένα τηλέφωνο;»