Σε ρυθμούς... SUPER η IMH-Hγετική παρουσία στα Media με νέα προϊόντα

Μια όμορφη βραδιά για τη μουσική και τον κόσμο της Επικοινωνίας, απόλαυσαν χθες επώνυμοι του χώρου στην καρδιά της Λευκωσίας.

Φίλοι και συνεργάτες παραβρέθηκαν στο Hilton Nicosia όπου μοιράστηκαν μεταξύ τους τη χαρά για την ένταξη του SUPER FM στην οικογένεια της IMH, με ευχές για ακόμη περισσότερες επιτυχίες. 

Οι καλεσμένοι πέρασαν όμορφα ακούγοντας ωραία μουσική και κάνοντας παρέα μια πρόποση σε αυτή τη νέα αρχή για τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Σε χαιρετισμό του στους καλεσμένους, ο CEO της IMH, Γιώργος Μιχαήλ, ανέφερε πως «η IMH επεκτείνεται στα ραδιόφωνα, μέσα από τη συμφωνία την οποία έχει συνάψει για εξαγορά του SUPER FM», τονίζοντας πως η εξαγορά αυτή αποτελεί μέρος της υλοποίησης ενός πολύ συγκεκριμένου πλάνου ανάπτυξης, βάσει του οποίου η ΙΜΗ πορεύεται διαχρονικά σε ό,τι αφορά όλους ανεξαιρέτως τους πυλώνες της επιχειρηματικής της δράσης. Τα συνέδρια, τις εκθέσεις, τις εταιρικές εκδηλώσεις, αλλά βεβαίως και τα media.

Ο κ. Μιχαήλ ανέφερε πως «το SUPER FM είναι μια φυσιολογική εξέλιξη των media της IMH, μια κίνηση που συνάδει απόλυτα με την στρατηγική ανάπτυξης την οποία ακολουθεί ο οργανισμός μας. Όπως όλοι γνωρίζεται η ΙΜΗ είναι ο αδιαμφισβήτητος market leader στο Β2Β communication και στο business networking μέσω των των corporate events και business media μας. Με τη δημιουργία, της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Reporter, η IMH εισήλθε και στο business to consumer media και στην αγορά της καταναλωτικής διαφήμισης. Με την επέκτασή της τώρα στο ραδιόφωνο, η εταιρεία μας έρχεται να συμπληρώσει το offering της στην καταναλωτική αγορά, αφού θα διαχειρίζεται πλέον ένα από τα καλύτερα ενημερωτικά portals της Κύπρου, τον Reporter, και τον καλύτερο μουσικό σταθμό της χώρας, τον SUPER FM».

Παράλληλα, υπέδειξε πως «αδιαμφισβήτητα, τα δύο μέσα μαζικής ενημέρωσης που αναπτύσσονται μέσα από τις δημογραφικές και τεχνολογικές διαφοροποιήσεις που συντελούνται, είναι οι ιστοσελίδες και τα ραδιόφωνα. Ειδικότερα το ραδιόφωνο, ήταν και παραμένει ένα εξαιρετικό μέσο, τόσο για ενημέρωση όσο και για ψυχαγωγία, έχοντας μάλιστα αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτικό στο πέρασμα των χρόνων και στις κατά καιρούς αλλαγές που επήλθαν στη συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού. Απ’ εκεί και πέρα είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης το οποίο βεβαίως προτιμούν οι διαφημιζόμενοι». 

Ο Γιώργος Μιχαήλ χαρακτήρισε τον SUPER FM ιστορικό ραδιοφωνικό σταθμός και ως ο πρώτος μουσικός σταθμός της Κύπρου, αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά brands, με διαχρονική ηγετική παρουσία στον χώρο των μουσικών ραδιοφώνων στο νησί μας. «Αδιαπραγμάτευτος μας στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να παραμείνει ο SUPER FM ο καλύτερος και μεγαλύτερος μουσικός σταθμός στην Κύπρο. Είμαστε λοιπόν περήφανοι που η ΙΜΗ αναλαμβάνει τα ινία του SUPER FM και υποδεχόμαστε τους νέους μας συναδέλφους, επαγγελματίες με άριστη γνώση και τεράστια εμπειρία στα ραδιόφωνα. Τέλος είμαστε χαρούμενοι που εσείς, οι πελάτες μας θα έχουν πλέον την ευκαιρία να επενδύουν σε νέα μηντιακά κανάλια της ΙΜΗ, γνωρίζοντας την σοβαρότητα και την πελατοκεντρικότητα της εταιρείας μας και την προσήλωση μας σε μετρήσιμο return on investment από την διαφημιστική σας δαπάνη».   

Τέλος, ο CEO της IMH, εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως η αγορά θα στηρίξει την ΙΜΗ και στο νέο της αυτό… super εγχείρημα.  

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του σταθμού, Ζήνωνας Ζηντίλης, ανέφερε πως «είχαμε μια αγωνία για το πού θα καταλήξει ο super και χαιρόμαστε που καταλήγει σε μία οικογένεια που θέλει και μας δίνει διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσει να μας φροντίζει και να μας αγαπά». 

Ο κ. Ζηντίλης ευχαρίστησε την IMH και όλη την οικογένεια, που όμως ανέφερε, «μας έκαναν από την πρώτη μέρα να νιώθουμε σαν σπίτι μας στο καινούριο μας σπίτι», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όσους στηρίζουν τον SUPER, διαβεβαιώνοντας τους πως «θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε νέα προϊόντα, έχουμε φιλόδοξα σχέδια και θα τα δείτε σύντομα».  

Επιπρόσθετα ευχαρίστησε την ομάδα του «γιατί στήριξαν πάρα πολύ έντονα αυτό που περάσαμε το τελευταίο διάστημα μέχρι να προσδέσουμε σε ένα φιλόξενο λιμάνι και είναι και οι άνθρωποι στους οποίους βασίζομαι», ενώ έστειλε το μήνυμα πως «η μουσική απέδειξε, ακόμη και στα δύσκολα, πως είναι το μεγάλο μας όπλο για να αλλάξει η διάθεση μας, να ξεχνούμε τα προβλήματα μας και να βλέπουμε αισιόδοξα τη ζωή» 

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα