Έξαλλος ο Λαμπριανίδης με το Δήμο Παραλιμνίου-«Ο χώρος ανήκει στους λουόμενους με αναπηρίες»

Έξαλλος με το Δήμο Παραλιμνίου είναι ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης, λόγω της τοποθέτησης θαλάσσιων σπορ κοντά στη ράμπα για είσοδο των ατόμων με αναπηρία στην θάλασσα.

Μάλιστα, ο κ. Λαμπιανίδης ζητά άμεσα την παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών, Γιάννη Καρούσου, αλλά και του δήμου, για να μετακινηθούν. Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόκειται για την παραλία Γιάννα Μαρί στον Πρωταρά.

Υπέδειξε πως ίσως είναι η πιο ολοκληρωμένα προσβάσιμη παραλία για άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες στην Κύπρο και η πιο δημοφιλής. «Αυτή η παραλία ήταν αντικείμενο ρεπορτάζ στο κανάλι euronews για την προσβασιμότητα που δίνει στα άτομα με αναπηρίες. Όπως μπορείτε να δείτε σχεδόν μπροστά από το μηχάνημα αυτόνομης πρόσβασης έχουν τοποθετηθεί εξοπλισμός και μηχανήματα θαλάσσιων sport».

Ο κ. Λαμπριανίδης, φανερά ενοχλημένος, έθεσε σειρά ερωτημάτων προς όλους τους αρμόδιους. «Τα άτομα με αναπηρίες που θα κολυμπούν; Με ποια ασφάλεια; Τελικά τι προτεραιότητα έχουν οι αρμόδιοι; Υπουργέ Γιάννη Καρούσο αναμένουμε να πάρετε άμεσα μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα. Ο χώρος αυτός ανήκει στους λουόμενους και ειδικά σε λουόμενους με αναπηρίες από το 2013. Επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Παραλιμνίου και δήλωσαν ότι η ευθύνη είναι του Υπουργείου».

 

Δειτε Επισης

Μαζική επίθεση με 479 ρωσικά drones στην Ουκρανία-Το Κίεβο έπληξε δύο ρωσικά αεροσκάφη σε βάση
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος στη Σκιάθο-Γυναίκα παρασύρθηκε από αέρια αεροπλάνου
Δριμεία επίθεση Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στο κυπριακό βιβλίο του Μπιενάλε-Εμπεριέχει παραπλανητικές στρεβλώσεις»
Βρήκε κρυμένο κλειδί, μπήκε σε σπίτι και άρπαξε τρία κινητά-Δύο συλλήψεις νεαρών στην Πάφο
Από φωτοβολταϊκά καλύπτεται το 50% της ζήτησης ρεύματος-Αποσυνδέθηκαν τρεις φορές τον Ιούνιο λόγω μη ζήτησης
Τραβούν τέρμα το σχοινί οι Τούρκοι-Ανακοινώνει χάρτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού το ψευδοκράτος
Εξαφανίστηκε 86χρονος από την οικία του στην Πάφο-Αγνοείται για τρεις μέρες
Διεθνής κατακραυγή για την ανακοπή του Madleen-«Παραβιάστηκε το διεθνές δίκαιο»
Συναντήθηκε με Γκουτέρες ο Πρόεδρος-Ενημερώθηκε για τις επαφές Ολγκίν στην Τουρκία
Έδωσε σημεία ζωής ο νοσηλευτής που χορήγησε λάθος αίμα σε 62χρονη-Εκτιμήσεις ότι παρουσιαστεί στις Αρχές