Κατήγγειλε απαγωγή και επίθεση από δυο πρόσωπα 25χρονος-Του έριξαν σπρέι με υγρό

Υπόθεση φερόμενης απαγωγής και επίθεσης διερευνά η Αστυνομία εναντίον δύο προσώπων, με θύμα έναν 25χρονο από την Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 25χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την Τρίτη, ενώ βρισκόταν σε όχημα που οδηγούσε άλλο πρόσωπο, στην Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός σταμάτησε το όχημα και έριξε στο πρόσωπο του παραπονούμενου με σπρέι κάποιο υγρό, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τις αισθήσεις του.

Στην συνέχεια, όταν επανήλθε, διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε άλλη περιοχή, με δεμένα τα χέρια του και μαζί με τον οδηγό του οχήματος στο οποίο προηγουμένως επέβαινε βρισκόταν και δεύτερο πρόσωπο.

Τα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 25χρονου στην Αστυνομία, φέρεται να τον απείλησαν ενώ τον κτύπησαν στο πρόσωπο με κάποιο εργαλείο, πιθανότατα, όπως είπε, σκεπάρνι. Ο 25χρονος κατάφερε να διαφύγει και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Επίσης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. 

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση απαγωγής και επίθεσης, ξυλοδαρμού, απειλών, απειλής βιαιοπραγίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες