Πραγματοποιείται η «Γιορτή Αγάπης Άγγελος Θεοφάνους»

Υπό το σύνθημα «Ζήσε, Αγάπα, Χαμογέλα», διεξάγεται το διήμερο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου στον χώρο της υπεραγοράς MAS στην Ξυλοφάγου, η «Γιορτή Αγάπης Άγγελος Θεοφάνους» η οποία πραγματοποιείται για 10η συνεχή χρονιά.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Ηλιαχτίδα Ζωής Λάρνακας, στη μνήμη του Άγγελου Θεοφάνους, που έφυγε από τη ζωή το 2004 σε ηλικία μόλις 16 ετών, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Στον Σύνδεσμο λειτουργεί θεραπευτικό κέντρο προσφέροντας υπηρεσίες Φυσιοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, εργοδοτώντας άρτια ειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου.

Έμμεσα λειτουργεί και ως κέντρο στήριξης και ενημέρωσης για τους γονείς των παιδιών αυτών. Οι υπηρεσίες εστιάζουν, πέραν από το θεραπευτικό μέρος, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών, έτσι ώστε να λειτουργούν στο βαθμό των δυνατοτήτων τους, ως κοινωνικά ενταγμένα μέλη της κοινωνίας.

Ποδηλάτες και δρομείς θα συνοδεύσουν παιδιά σε αμαξίδια

Το διήμερο εκδηλώσεων περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αθλητική ημερίδα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα προσφέρονται φαγητό και ποτό.

Η πρώτη ημέρα που αρχίζει στις 19:00 περιλαμβάνει μουσική, τραγούδι και χορό από καταξιωμένα σχήματα. Τις εκδηλώσεις θα τιμήσουν ο μουσικοσυνθέτης Άριστος Μοσχοβάκης και ο τραγουδιστής Στέλιος Κωνσταντάς.

Τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθεί η αθλητική ημερίδα. Σε μια διαδρομή αρκετών χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης τις 17:45 ακριβώς, ποδηλάτες με αφετηρία την Ηλιαχτίδα Ζωής στη Λάρνακα και δρομείς με αφετηρία την Πλατεία Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, θα συνοδεύσουν παιδιά σε ειδικά αμαξίδια μέχρι το σημείο διεξαγωγής των εκδηλώσεων, στον χώρο της υπεραγορές MAS στην Ξυλοφάγου. Εκείνη την ώρα ναυαγοσώστες της σχολής…. θα κολυμπήσουν στη θαλάσσια περιοχή Ξυλοφάγου στη μνήμη του Άγγελου Θεοφάνους.

Οι διοργανωτές απευθύνουν έκκληση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για κάλυψης των εκδηλώσεων που γίνονται για καθαρά φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 99808188 (κ. Γιώτα Θεοφάνου).

Σας ευχαριστούμε!  

 

Δειτε Επισης

Καλοκαιρινή καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Καμία ανησυχία στην Κύπρο από τη μετάλλαξη δότη σπέρματος στο Βέλγιο-Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου
Προηγείται η ανακουφιστική φροντίδα πριν την ευθανασία-Η ανάγκη για θεσμοθέτηση και ισότιμη πρόσβαση
Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης