Νεκρός ο 22χρονος Βασίλης από το τροχαίο στη Λεμεσό-Βίαιη η σύγκρουση με όχημα

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο. Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στη Λεμεσό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 22χρονος Βασίλης Χοίρας από τη Λεμεσό, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:  Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες στη Λεμεσό (pics)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00, την ώρα που όχημα επιχειρούσε να στρίψει δεξιά, με αποτέλεσμα να κτυπήσει μοτοσικλέτα που κινείτο σε ευθεία πορεία. Από τη βίαιη σύγκρουση οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας εκσφενδονίστηκαν στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα ο άτυχος Βασίλης να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ ο δεύτερος επιβαίνοντας τραυματίστηκε.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 22χρονο και τον δεύτερο επιβαίνοντα μεταφέρνοντάς τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 22χρονου, ενώ το δεύτερο πρόσωπο κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου διεξήγαγαν έρευνες.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε πως, «δυστυχώς σήμερα είχαμε ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό κατά το οποίο ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του. Συγκεκριμένα, όχημα που οδηγείτο από νεαρή κοπέλα, στην προσπάθεια να εισέλθει σε πάροδο, φέρεται να ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγείτο εξ αντιθέτου με επιβάτες οδηγό και συνεπιβάτη δεύτερο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να επέλθει σύγκρουση μεταξύ τους».

Σε ερώτηση εάν ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφερε κράνος ο κος Καφάς είπε πως εκ πρώτης όψεως και από κάποιες μαρτυρίες, χωρίς να είναι βέβαιο, φαίνεται ότι οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας να μην φορούσαν προστατευτικά κράνη.

«Η σύγκρουση, φαίνεται και από τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο ενεχόμενα οχήματα, να ήταν αρκετά δυνατή προς βίαιη, αλλά θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταχύτητά τους», είπε.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνελήφθησαν από τις Βάσεις οι τρεις ανήλικοι μετά την καταδίωξη-Είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά
Άγρια καταδίωξη 14χρονου οδηγού στον αυτοκινητόδρομο-Από τις Χαλεπιανες κατέληξαν στην Πύλα
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 31χρονο επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα του
Απουσιάζει από την οικία του ο 42χρονος Γιώργος Θεοδώρου (pic)
Στο Δικαστήριο για καταχώρηση οι υποθέσεις κατά Ησαΐα-Περιμένει ενημέρωση για το κατηγορητήριο η υπεράσπιση
Πλησιάζει η ώρα της ποινής για την ανθρωποκτονία του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Πρόκειται για αθέλητη ανθρωποκτονία»
Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος