Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της παραπονούμενης-Κατέθεσε και η αδελφή της

Με τις καταθέσεις της αδελφής και της μητέρας της παραπονούμενης, συνεχίζεται η δίκη του τέως Μητροπολίτη Κιτίου, Χρυσοστόμου, ο οποίος κατηγορείται για άσεμνη επίθεση, που όπως υποστηρίζει το θύμα, έλαβε χώρα πριν 40 χρόνια, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι παρεμβάσεις και το «λέει ψέματα» του τέως Κιτίου στη δίκη-Καταθέτει ενόρκως

Τα δύο πρόσωπα που θα καταθέσουν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπως ανέφερε η παραπονούμενη στη δική της κατάθεση ενώπιον Δικαστηρίου, έζησαν τα γεγονότα και θα τα περιγράψουν, ενώ στη συνέχεια θα αντεξεταστούν από τον δικηγόρο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Μιχάλη Πική.

Σε περίπτωση που οι καταθέσεις έχουν μεγάλη διάρκεια, δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και την Τετάρτη, όταν είναι ορισμένη η επόμενη δικάσιμος, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει και ο γιατρός, που είχε εξετάσει το θύμα, μετά την καταγγελλόμενη άσεμνη επίθεση, ο οποίος κλήθηκε επίσης ως μάρτυρας για την υπόθεση.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στον REPORTER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με καθυστέρηση ένα μήνα στάλθηκε στην Βουλή το... κατεπείγον Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Μακρύς ο δρόμος
«Καταδικασμένα» στα προβλήματα παραμένουν τα Δικαστήρια-Νέο backlog υποθέσεων, εγκαταστάσεις μιας άλλης εποχής
Κούνησε το δάκτυλο σε Υπ. Υγείας και έδωσε τελεσίγραφο το Δικαστήριο για τον θάνατο του επτάχρονου Αλεξάνδρου
Black out σε περιοχές ανά το παγκύπριο από τους σφοδρούς ανέμους-Επί ποδός η ΑΗΚ
Μαίνεται ο σάλος στα κατεχόμενα για το θάνατο της 25χρονης Αναστασίας-Παραδοχή Αρικλί για την πορνεία
Στην προϊστάμενή του επιτέθηκε ο 41χρονος στο ταχυδρομείο Πάφου-Εκνευρίστηκε για τα καθήκοντά του
Στο κελί ο 29χρονος για τη ληστεία με λεία 100 χιλιάδες ευρώ στη Λεμεσό
Κατέθεσε η συμβία του Ανδρονίκου, αποκλείστηκαν αναφορές της-Στα ανοιχτά μέτωπα του θύματος εστίασε η υπεράσπιση
Απέρριψε αίτηση για εκπρόθεσμη κατάθεση αγοραπωλητήριου εγγράφου στο Κτηματολόγιο το Δικαστήριο Πάφου
Τελευταία πανευρωπαϊκά σε δαπάνες για τη Δικαιοσύνη η Κύπρο-«Μεγάλες καθυστερήσεις στην απονομή της»