Θρίλερ με την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου-Κράτησε σχεδόν δέκα ώρες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, η οποία μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Περίπου στις 20:30 ο δικηγόρος Ωθωνας Παπαδόπουλος είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι η κατάθεση της ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει.

Ωστόσο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση αν τελικά συνεχίζεται η κατάθεση της ή υπάρχει κάποιο άλλο διαδικαστικό ζήτημα.

Λεπτό προς λεπτό περιγραφή

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου τις ώρες που προηγήθηκαν ρωτήθηκε για την ημέρα θανάτου της έξι μηνών Ίριδας στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, καθώς βρισκόταν και η ίδια εκεί, μαζί με την 33χρονη αδελφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, της ζήτησαν να περιγράψει λεπτό προς λεπτό, με κάθε λεπτομέρεια, την ημέρα αυτή, καθώς και να αποσαφηνίσει την ώρα κατά την οποία βρήκε το μωρό αναίσθητο και ειδοποίησε την αδελφή της, αλλά και λεπτομέρειες για το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης και το ΕΚΑΒ.

Επιπλέον, πολλές ερωτήσεις τής τέθηκαν και για την σχέση του ζευγαριού και τις εντάσεις που υπήρχαν μεταξύ τους, σύμφωνα και με τα όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στις Αρχές, αλλά και όσα έχει υποστηρίξει η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα επτά στοιχεία που δείχνουν ότι η Ίριδα δολοφονήθηκε-Τι αναφέρει το πόρισμα

Κομβική η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου θεωρείται ίσως η πιο σημαντική από όλες όσες έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Αυτός είναι ο λόγος που ελήφθη η απόφαση να κληθεί στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής τελευταία.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που οι αστυνομικοί περίμεναν πρώτα να πάρουν στα χέρια τους το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια και μετά να μιλήσουν στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στόχος τους ήταν να κάνουν όσο το δυνατόν πιο στοχευμένες ερωτήσεις για τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταπέλτης ο Μάνος για τη Ρούλα-«Δολοφόνησε και τα τρία παιδιά μας»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω πειράξει τα παιδιά μου, η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ

Την ίδια ώρα ως «απίστευτα» χαρακτηρίζει όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα η 33χρονη μιλώντας στον Alpha υποστηρίζει ότι δεν πιστεύει αυτό που γίνεται, ενώ στηρίζει την αδελφή της, Δήμητρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Αν ήξερε ότι το έχω πειράξει, θα είχε βγει να το πει πρώτη».

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου, είναι τεράστια αδικία αυτό που μου γίνεται. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούνται άδικα δικοί μου άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Μου φαίνεται απίστευτο και να σκεφτεί κανείς ότι ήξερε ότι έχω πειράξει το μωρό μου και να μην είχε βγει πρώτη να το πει. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», τόνισε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκάρει η φωτογραφία της Μαλένας λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζήγρας, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι η πελάτισσά του επιμένει ότι δεν έχει κάποια σχέση με τους θανάτους των τριών παιδιών της.  «Την επισκέφτηκα σήμερα. Μου είπε ότι δεν έχει σκεφτεί καν ποτέ να βλάψει οποιοδήποτε από τα παιδιά της γιατί τα αγαπούσε ως μάνα και τα λάτρευε. Αυτό λέει από την πρώτη στιγμή, αυτό λέει και τώρα». Όπως αποκαλύπτει ο κ. Ζήγρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πληροφορηθεί για το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

«Έχει ακούσει για το πόρισμα. Αναμένουμε να το λάβουμε και να το μελετήσουμε. Έχει εκπλαγεί πάρα πολύ δυσάρεστα. Δεν ήθελε να πιστέψει και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα επαληθεύονταν οι φήμες για ανθρώπινη παρέμβαση στον θάνατο των παιδιών της». Ακόμη ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι μόλις η πλευρά της κατηγορούμενης λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, θα κινηθεί αναλόγως.

«Όταν λάβουμε το πόρισμα στα χέρια μας ολοκληρωμένο, θα το δώσουμε σε ειδικούς επιστήμονες να μας πουν την γνώμη τους. Αν μας πουν ότι το πόρισμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, δεν έχει κενά, είναι απολύτως σωστό και επιδέχεται παρά μόνο μιας ερμηνείας και είναι 100% ότι υπάρχει ανθρωποκτονία, θα κινηθούμε αναλόγως».

Αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου επισήμανε πως «διατηρεί μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει. Περίμενε ότι εντός ολίγων ημέρων θα ήταν έτοιμο το αίτημα αποφυλάκισης».

Πηγή: Πρώτο Θέμα / in.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι δολοφονήθηκαν Μαλένα και Ίριδα-Κάποιος τους έκλεισε στόμα και μύτη για 3-5 λεπτά

Δειτε Επισης

Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στη Χαλκιδική χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα
Γιαγιά γέννησε το εγγόνι της στην Κρήτη-Έγινε η παρένθετη μητέρα της κόρης της
ΒΙΝΤΕΟ: Δεύτερη νύχτα κόλασης στο Ξυλόκαστρο-Σε δύο μέτωπα συνεχίζεται η μάχη
Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα
Βγήκαν τα όπλα για προσωπικές διαφορές στην Ελλάδα-Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης
Ερωτήματα για τη σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονου-«Γονείς θυτών προσπάθησαν να προκαλέσουν»