Εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο για Μαλένα και Ίριδα-Κατατέθηκε το πόρισμα

Παραδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, πριν από λίγο στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο των δύο εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά δείχνει ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια, αλλά ο θάνατός τους ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας και συγκεκριμένα προκλήθηκε από ασφυξία.

Το πόρισμα θα παραμείνει στο τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤE ΕΔΩ: Εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο για Μαλένα και Ίριδα-Κατατέθηκε το πόρισμα

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει γιατροί, επιστήμονες, άνθρωποι του περιβάλλοντος των γονιών των μικρών κοριτσιών και ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα.

Κατόπιν θα εκδοθούν εντάλματα για τους θανάτους των δύο παιδιών που και αυτά όπως και η μεγαλύτερη αδελφή τους Τζωρτζίνα, όπως προκύπτει, δολοφονήθηκαν.

Σε ότι αφορά το θάνατο της Τζωρτζίνας έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στον Κορυδαλλό. Οπως έχει προκύψει ο θάνατός της ήλθε μετά τη χορήγηση ποσότητας κεταμίνης.

Δειτε Επισης

Στη φυλακή τέσσερα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας για τη φωτιά στο Μάτι
Ποινές φυλάκισης έως 240 χρόνια αλλά μόλις πέντε εκτιτέα στους δέκα ένοχους για την πυρκαγιά στο Μάτι
Κανένα ελαφρυντικό για τους 10 ενόχους για τη φωτιά στο Μάτι-Εισηγήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών η Εισαγγελέας
Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των Τούρκων που πυροβόλησαν τους πράκτορες της ΕΥΠ
Στο εδώλιο ο 39χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-Συγκινεί η έκκληση της μητέρας της
Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα-Σεισμός μεγέθους 5,1 στην Κρήτη
Συνελήφθησαν στην Βουλγαρία δύο Τούρκοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στους πράκτορες της ΕΥΠ
Συγκρατημένα αισιόδοξη η Αθήνα για τις συνομιλίες στο Κάιρο για το μέλλον της Μονής Σινά
Ένοχοι οι δέκα από 21 κατηγορούμενους για τη φωτιά στο Μάτι-«Ντροπή, μας διέλυσαν τα σπίτια κι εσείς το ίδιο»
Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου