Διέρρηξε εξοχική κατοικία, άλλαξε κλειδαριές και ξεκίνησε εργασίες συντήρησης της

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 78χρονου.   

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 18.622 καταγγέλθηκε από 65χρονο, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στην Έμπα, ότι στις 4.6.22 ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό, του τηλεφώνησε γειτονικό του πρόσωπο και του ανέφερε ότι επισκέφτηκε την κατοικία του 78χρονος, ο οποίος παραβίασε την κατοικία του παραπονούμενου και άλλαξε την κλειδαριά και ανέθεσε σε κάποια πρόσωπα να ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης της.

Ο παραπανούμενος αφίχθη στην Έμπα στις 16.6.22 και διαπίστωσε -όπως κατάγγειλε στην Αστυνομία- ότι είχε γίνει αλλαγή της κλειδαριάς του και ότι κλάπηκε από την κατοικία του οικιακός εξοπλισμός όπως ηλεκτρονικές συσκευές και παρόμοια αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 3.000 ευρώ.

Εναντίον του 78χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Οργή από τη μητέρα του Κυριάκου Όξινου για τα μέτρα Βαφεάδη-«Σφυρούσε αδιάφορα, προτίμησε να στρουθοκαμηλίζει»
Απαντά στις επικρίσεις για ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης-«Κάποιοι είχαν άποψη, δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το πόρισμα»
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκε κάνναβης και έκσταση στην οικία του
Με το νέο δικαστικό έτος η δίκη για το επεισόδιο στην Ποταμιά-Περιμένει Εισαγγελία ο Δαμιανού για την πειθαρχική Χαραλάμπους
Νέες καταγγελίες φοιτητών για προκλήσεις αστυνομικών στο οδόφραγμα-Υποστηρίζουν πως ενημέρωσαν για τις ενέργειες τους
Επιχειρεί να διορθώσει στρεβλώσεις με άνοιγμα προς Ε.Ε. ο Βαφεάδης-Ενώπιον Υπουργικού το ζήτημα με Νικολαΐδη, Αναστασιάδου και Μιχαήλ
Οικονομικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα στο Δάλι-Ανακρίθηκαν τρία πρόσωπα
Έκλεψε 2,400 ευρώ από ταμειακή πρακτορείου στοιχημάτων-Τον αναζητά η Αστυνομία (pic)
Κλειστά το βράδυ τμήματα αυτοκινητοδρόμων Λεμεσού-Λευκωσίας και Λευκωσίας-Aκακίου
Πιέσεις Κυβέρνησης για απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκύπριων-Την Τετάρτη η «επιβολή ποινής»