Απόλυτη Σιγουριά Σε Κάθε Διαδρομή μαζί με MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS

Η MICHELIN παρουσιάζει το νέο Πρόγραμμα Εγγύησης Ελαστικών «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS», με σκοπό να προσφέρει διαρκώς την καλύτερη δυνατή εμπειρία και απόλυτη σιγουριά στους οδηγούς. 

Το νέο Πρόγραμμα «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS» είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο. Περιλαμβάνει όλα τα ελαστικά MICHELIN για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά για χρήση σε δρόμο, που φέρουν κυπριακές πινακίδες, τα οποία θα αγοραστούν στα επιλεγμένα καταστήματα MICHELIN.

Με αγορά τεσσάρων ελαστικών MICHELIN από όλους τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές, με το πρόγραμμα MICHELLIN Εγγύηση Plus καλύπτει τους καταναλωτές με την απόλυτη αντικατάσταση ενός ελαστικού για ζημιές που προήλθαν από το ίδιο συμβάν και δεν επιδιορθώνονται.  Απαραίτητη προϋπόθεση για τους καταναλωτές είναι η εγγραφή στο πρόγραμμα το αργότερο 30 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα που θα παραλάβουν από τον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή. 

Μπορείτε να επισκεφτείτε το www.ctc-tyres.com/warranty για να εγγραφείτε στο «MICHELIN ΕΓΓΥΗΣΗ PLUS», να βρείτε τα επιλεγμένα σημεία πώλησης και να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Αποκλειστικοί διανομείς των ελαστικών Michelin η CTC Automotive.

 

Δειτε Επισης

Salamis Tours: Προσφορά 65 Δωροεπιταγές για τα 65Χρονα του Οργανισμού
Φούρνοι Ζορπάς: Περισσότερο Πάσχα
Ο ρόλος της διαγνωστικής ακτινολογίας στη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου προστάτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ