Συγκλονίζει ο αδελφός του 22χρονου που δολοφονήθηκε-«Σήμερα χάνω τα πάντα...»

«Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα… Χάνω τα πάντα… Μ’ άφησε μόνο μου με πέντε μωρά…», δήλωσε ο αδερφός του 22χρονου που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από 44χρονο συγχωριανό του

Ο αδερφός του θύματος μιλώντας στο Mega ξεσπά κάνοντας λόγο για μία έχθρα που κρατάει πολλά χρόνια και ο πόνος που νιώθει τον κάνει να λέει σκληρά πράγματα που ωστόσο δεν τα εννοεί. «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου…», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο… Δεν μπορώ να καταλάβω… Προσπαθώ… Δεν μπορώ να καταλάβω…», επεσήμανε ο αδερφός του 22χρονου. 

Όπως λέει από τα 10 σπίτια του χωριού, το φονικό αυτό έκλεισε τα πέντε. Όλα άλλαξαν τη στιγμή που ο 44χρονος πάτησε τη σκανδάλη. «Δεν ξαναξημερώνει καλη μέρα για μένα… Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα;… Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα», δήλωσε ακόμη.

Την  ίδια ώρα το Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από τα σπίτια τόσο του θύματος όσο και του δράστη, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο. 

Σημειώνεται πως συγγενείς και φίλοι λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον 22χρονο. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του αγίου Μάμα.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Ανησυχία για τα 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ζημιές στη Μονή Σίμωνος Πέτρας
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ταρακουνήθηκε η Βόρεια Ελλάδα
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες για τα γλυπτά του Παρθενώνα-Τα σενάρια περί επικείμενης συμφωνίας
Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων