Παρανάλωμα του πυρός όχημα-Ζημιές στο μπροστινό μέρος

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε όχημα στην Πάφο. 

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, λήφθηκε πληροφορία στις 23:30 του Σαββάτου ότι προκλήθηκε φωτιά σε όχημα στην Πάφο.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου επισκέφτηκαν την περιοχή όπου διαπίστωσαν ότι φωτιά είχε εκδηλωθεί στο μπροστινό μέρος οχήματος. Όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας έσπευσε στο μέρος και κατέσβησε τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενα οχήματα. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η φωτιά εκδηλώθηκε την ώρα που ο οδηγός του οχήματος πήγε να θέσει τη μηχανή σε λειτουργία.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά πως προκλήθηκε λόγω της λειτουργίας του συστήματος καυσίμων.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία λόγω των εκδηλώσεων παγκύπρια
Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Εννέα οι συλλήψεις στη Λάρνακα για παράνομη παραμονή στη Κυπριακή Δημοκρατία
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Ξεκαθαρίζει ο Υφυπουργός Μετανάστευσης-«Δεν υπήρξαν βασανιστήρια μεταναστών στη Νεκρή Ζώνη»
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
Επιμένει στα δύο κράτη το τουρκικό ΥΠΕΞ-«Η ε/κ πλευρά δεν θέλει καν να αρθρώσει τη λέξη συνεργασία»
Νεκρή 58χρονη πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό-Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός