Θρίλερ με την 62χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της-Συνελήφθη ο σύζυγός της

Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά ανακύπτουν με την υπόθεση ανεύρεσης πτώματος 62χρονης στην οδό Τσοπανάκου στου Γκύζη, χθες το απόγευμα. Τη γυναίκα από την Αλβανία τη βρήκαν νεκρή τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, που ενημερώθηκαν για τη σορό από τον σύζυγό της.

Το άψυχο σώμα βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, φέρει μώλωπες, ενώ το διαμέρισμα δεν παρουσίαζε ίχνη παραβίασης. 

Ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν άφαντος από το Σάββατο το απόγευμα, παρουσιάστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής είχε καλέσει την Αστυνομία, προσπαθώντας να εξηγήσει τι έγινε, δηλώνοντας ότι η σύζυγός του πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς είχε πολλά προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν. Μάλιστα, ο ίδιος για να υποστηρίξει όσα είπε, εξήγησε ότι αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που κάλεσε το ΕΚΑΒ εξαρχής και όχι την αστυνομία γιατί δεν υπήρχε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα διαταχθεί διοικητική απέλαση του άνδρα, ενώ την υπόθεση χειρίζεται πλέον το τοπικό αστυνομικό τμήμα και όχι η ασφάλεια.

Oι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το σπίτι στου Γκύζη όπου βρέθηκε νεκρή η 62χρονη, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγαν ό,τι έβρισκαν.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 62χρονης έτρεξε στο διπλανό σπίτι και ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονα, ο οποίος είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα ο άνδρας με τη βοήθεια του γείτονά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Πάντως γείτονες του ζευγάριου στου Γκύζη περιγράφουν τον άνδρα του θύματος ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες. Τονίζουν, ωστόσο, πως ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να τσακώνεται και τον άνδρα να τα βάζει με την 62χρονη. Οι ίδιοι λένε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Ανοίγει η συζήτηση για τις πισίνες-Θέλει να κλείσει τρύπες το ΥΠΕΣ, οι αλλαγές που προωθούνται
Χαρτογραφεί τα προβλήματα και ψάχνει λύσεις για την έλλειψη οδηγών λεωφορείων η Κυβέρνηση
Έφθασε η ώρα της κρίσης για τους μοναχούς-Απολογούνται ενώπιον του Συνοδικού με νέα στοιχεία
Τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο Εστία-Ετοιμότητα Κύπρο για παροχή βοήθειας σε πολίτες τρίτων χωρών
Παγκόσμιος συναγερμός για την επίθεση στο Ισραήλ-Οι συνέπειες του χτυπήματος και ο φόβος της επόμενης ημέρας
Πώς θα απαντήσει το Ισραήλ στην επίθεση του Ιράν-Γιατί δεν ήθελε να αιφνιδιάσει η Τεχεράνη
Ο χάρτης με τα πυραυλικά χτυπήματα του Ιράν στο Ισραήλ
Δεν υπάρχει επίσημο αίτημα για ενεργοποίηση του σχεδίου Εστία-Σε εγρήγορση η Κυβέρνηση
Εκτροπή προς Κύπρο για έντεκα πτήσεις με προορισμό το Τελ Αβίβ λόγω της πυραυλικής επίθεσης
Συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ο ΠτΔ λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή