Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο… Νεκρός 52χρονος που χτυπήθηκε από όχημα

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στη Σωτήρα, με θύμα τον 52χρονο, Ανδρέα Χατζηφιλίππου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό τροχαίο στη Σωτήρα-Μοτοποδηλάτης παρασύρθηκε από όχημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 52χρονος που επέβαινε στο μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα του, αφού εισήλθε από πάροδο στον κύριο δρόμο της βιομηχανικής περιοχής στη Σωτήρα, συγκρούστηκε και παρασύρθηκε από όχημα.  

Στο όχημα επέβαινε 46χρονος, ο οποίος κατευθυνόταν προς τον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου, ερχόμενος από τη δεξιά πλευρά. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Δύναμης για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 52χρονο στο νοσοκομείο, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. 

Στον οδηγό του οχήματος 46 χρόνων από το Λιοπέτρι διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, με μηδενική ένδειξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής
Για διαχρονική, απόλυτη διακριτική εξουσία του Υπουργικού για το ΚΕΠ μίλησε η υπεράσπιση στη δίκη Al Jazeera
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά σε περιοχή Πέρα Ορεινής της Επαρχίας Λευκωσίας
Στη Βουλή η άρνηση για διώξεις στην υπόθεση Θανάση-Αυτεπάγγελτο θέμα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Δεν έλεγξε το απολυτήριο του Γιαννάκη η εργαζόμενη του Οργανισμό Νεολαίας που το παράλαβε-Έπρεπε να το κάνει άλλος
Παραιτήθηκε ο Καπαρδής λόγω της υπόθεσης του προπονητή που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα
Εντοπίστηκε σκάφος τρίτης χώρας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ να ψαρεύει-Κατασχέθηκαν τόνοι ψαριών (pics)
Εξέφρασε τη διαφωνία του με Εισαγγελέα ο Αθανασίου-«Nα αποφασίσουν τα Δικαστήρια αν οι πράξεις των επτά, είναι ποινικά κολάσιμες»
Επιτέθηκαν και λήστεψαν 24χρονο στη Λάρνακα-Χειροπέδες στην 16χρονη... αρχηγό