Αποχαιρετά τη μητέρα του ο Αχιλλέας, στήριγμα η σύζυγός του Ήρα (pics)

Το βλέμμα του είναι γεμάτο πόνο. Το πρόσωπό του υγρό από τα δάκρυα, που δεν στερεύουν στα μάτια του. Ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, ο μοναχογιός της, στέκεται μπροστά στο φέρετρο της μητέρας του και δέχεται τα συλλυπητήρια οικογένειας, φίλων και γνωστών, που έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε στην Ζέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Βουβό κλάμα για τη Ζέτα-Λαός και πολιτεία απευθύνουν το ύστατο χαίρε

Ο πόνος πολύς, η θλίψη μεγάλη, που τον αναγκάζουν να κατεβάσει το βλέμμα, ώστε να κρύψει τα δάκρυά του. Μοναδικό του στήριγμα, η γυναίκα του Ήρα, η οποία δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του. Είναι εκεί να του σφίξει το χέρι, όταν το χρειάζεται και να τον βοηθήσει να παραμείνει στα πόδια του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης είναι το μοναδικό παιδί της εκλιπούσης υπουργού και δεν έφυγε από δίπλα της, σε όλη αυτή την περιπέτεια με την υγεία της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι
Β. Πάλμας: Η υφιστάμενη επικίνδυνη κατάσταση δεν μπορεί να είναι το μέλλον της Κύπρου
Επιμένουν οι Τούρκοι, νέα καταγγελία κατά ΚΔ και Ελλάδας για ισχυριζόμενες «παραβιάσεις εναέριου χώρου»
Προσβλέπει σε διεύρυνση οριζόντων ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο ο ΠτΔ-«Σημαντικό βήμα οι δύο συμφωνίες»
Ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-«Θα συνεχίζει κανονικά»
Σημαντικότερη η συμφωνία για το Βυθοτεμάχιο 6, υπό προϋποθέσεις παραγωγή σε 2,5 χρόνια-Τα επόμενα βήματα
Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Βουλής
Η ΕΕ θέλει εποικοδομητική σχέση με Τουρκία-Βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης
Κόλλησε η βελόνα του Τατάρ στα «κυριαρχικά δικαιώματα»-Εκθείασε τον κατοχικό στρατό
Ενοχλημένοι οι Τούρκοι από την επίσκεψη Κόμπου στη Συρία