MARKETING ROI: Μια παρουσίαση που δεν πρέπει να χάσετε

Μια αποκλειστική παρουσίαση της ειδικής έκδοσης MARKETING ROI με Special Guest τον Award-winning και International Keynote Speaker, της TBC Global, Jon Burkhart, που διοργανώνουν το περιοδικό INBusiness και η ORB Communications περιμένει όλους όσους θα βρεθούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Showroom της CiC Mercedes-Benz στη Λευκωσία. Εκεί, όπου ο Burkhart θα υποδεχτεί το κοινό για να το μεταφέρει στον συναρπαστικό κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Ο διεθνώς βραβευμένος κεντρικός ομιλητής και υπεύθυνος στρατηγικής περιεχομένου θα πραγματοποιήσει μία σπουδαία όπως όλα δείχνουν ομιλία με θέμα  το “Effective Communication: Measuring the Return on Investment in our Marketing, Advertising and Communications Budget”.

Επιτυχημένος και πρωτοπόρος στον χώρο, έχει συγγράψει το «Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising», και συνεργαστεί με κορυφαίες επωνυμίες ως ειδικός στο influence marketing μέσω της TBC Global, της εταιρείας συμβούλων μάρκετινγκ, με έμφαση στα αθλητικά και ταξιδιωτικά brand. Οι επωνυμίες με τις οποίες έκανε συνεργασίες, κατάφεραν να ανακαλύψουν και να εμπλουτίσουν την καμπάνια τους και το story πίσω από το brand, χάρη στα κορυφαία εργαστήρια του Burkhart και άλλες στρατηγικές που εφαρμόζει.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση πέρα από τα επιφανειακά στατιστικά τα τετριμμένα και να ακούσουν πώς μπορούν να αποκτήσουν την ικανότητα να βλέπουν ολιστικά τις ενέργειες τους έτσι ώστε οι εκστρατείες μάρκετινγκ της εταιρείας τους να έχουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;