Εκπέμπει σε άλλη συχνότητα ο Τατάρ-«Τα κατεχόμενα τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο»

Στον ισχυρισμό ότι τα κατεχόμενα άρχισαν «τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο», προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, συμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Βατάν» γράφει ότι ο κ. Τατάρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κτηματομεσιτών Μερσίνας, Σινάν Τζάνπολατ, τον πρόεδρο της τουρκοκυπριακής ένωσης κτηματομεσιτών, Χασάν Σουνγκιούρ και τον αντιπρόεδρο της IREC California, Orr Olson.

Υποστηρίζοντας ότι ζουν σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου και ότι επισκέπτονται το νησί τουρίστες από διάφορες χώρες, ο κ. Τατάρ ισχυρίστηκε ότι τα κατεχόμενα άρχισαν «να τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο».     

Εξάλλου, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ανθρωπίνων  Δικαιωμάτων και Ισότητας Τουρκίας (ΤΙΗΕΚ), Δρ Μουχαρρέμ Κιλίτς και την αντιπροσωπεία που τον συνόδευε κατά την επίσκεψή του στα κατεχόμενα.

Στις δηλώσεις του, ο Τατάρ ισχυρίστηκε ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι ένας από τους «δύο λαούς» την Κύπρου, ο οποίος αντιμετωπίζει διάφορα εμπόδια στο πεδίο της οικονομικής ανάπτυξης. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Για περιφερειακές εξελίξεις συνομίλησαν Ρούμπιο-Κόμπος
Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο τηε Εσθονίας ο ΠτΔ-«Kοινές απόψεις για μεγάλα ζητήματα»
Κατηγορεί την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ ότι δεν παρέστη στο Συνέδριό του, «δεν μας προσκαλέσατε», απαντούν στο Προεδρικό
Έμπρακτη η αλληλεγγύη Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Κύπρο, λέει ο Συμπρόεδρός της
Τη σταθερή αλληλεγγύη της Λιθουανίας στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού εξέφρασε ο Ναουσέντα
Προκλητική παρουσία «ελληνόφωνων ακαδημαϊκών και πολιτικών παραγόντων» στα κατεχόμενα καταγγέλλει το ΕΛΑΜ
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
Ν. Χριστοδουλίδης: Θα συνεχίσουν να ενισχύονται οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας με Λιθουανία
Παραδόθηκε στον Υφ. Μετανάστευσης το εκσυγχρονισμένο ν/σ για τους πρόσφυγες