Εκπέμπει σε άλλη συχνότητα ο Τατάρ-«Τα κατεχόμενα τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο»

Στον ισχυρισμό ότι τα κατεχόμενα άρχισαν «τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο», προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, συμφωνα με δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Βατάν» γράφει ότι ο κ. Τατάρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κτηματομεσιτών Μερσίνας, Σινάν Τζάνπολατ, τον πρόεδρο της τουρκοκυπριακής ένωσης κτηματομεσιτών, Χασάν Σουνγκιούρ και τον αντιπρόεδρο της IREC California, Orr Olson.

Υποστηρίζοντας ότι ζουν σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου και ότι επισκέπτονται το νησί τουρίστες από διάφορες χώρες, ο κ. Τατάρ ισχυρίστηκε ότι τα κατεχόμενα άρχισαν «να τυγχάνουν αποδοχής στον κόσμο».     

Εξάλλου, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ανθρωπίνων  Δικαιωμάτων και Ισότητας Τουρκίας (ΤΙΗΕΚ), Δρ Μουχαρρέμ Κιλίτς και την αντιπροσωπεία που τον συνόδευε κατά την επίσκεψή του στα κατεχόμενα.

Στις δηλώσεις του, ο Τατάρ ισχυρίστηκε ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι ένας από τους «δύο λαούς» την Κύπρου, ο οποίος αντιμετωπίζει διάφορα εμπόδια στο πεδίο της οικονομικής ανάπτυξης. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ–Πούτιν
Άλλη μια καταδίκη της Κύπρου από το ΕΔΑΔ-Δικαιώθηκε Ρώσος φυγόδικος
Από πνιγμό επήλθε ο θάνατος των τεσσάρων θυμάτων από το ναυάγιο-Συνεχίζονται την Τετάρτη οι νεκροτομές
Γεραπετρίτης: H θέση της T/K πλευράς βρίσκεται σε άλλη γραμμή σε σχέση με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας
Τατάρ: Ο Γ.Γ του ΟΗΕ θα διορίσει Προσωπικό Απεσταλμένο για να συζητήσουν αμοιβαία επωφελή θέματα
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στον Κόρνο
Τέσσερα ΜΟΕ και νέος απεσταλμένος αποφασίστηκαν στην Γενεύη-Άνοιγμα οδοφραγμάτων, αποναρκοθέτηση και φωτοβολταϊκά
Προσπάθεια να ενταχθεί η κάρτα φιλάθλου στον «Ψηφιακό Πολίτη»-Συνάντηση ΚΟΑ και Υφυπουργού Έρευνας
BINTEO: Μια νεκρή και δυο τραυματίες από το περιστατικό με όχημα που έπεσε σε πεζούς στο Λονδίνο