Μεθυσμένος προκαλούσε οχλαγωγία σε ξενοδοχείο-Χειροπέδες σε 38χρονο

Στη σύλληψη 38χρονου που μέθυσε και προκαλούσε οχλαγωγία σε ξενοδοχείο του Πρωταρά, προχώρησε η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μέθυσε και οχλαγωγούσε 32χρονος-Προκαλούσε αστυνομικούς σε μονομαχία

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Στιβ Θεοδούλου χθες γύρω στις 17:00, μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία που αφορούσε μεθυσμένο πρόσωπο σε ξενοδοχείο στον Πρωτάρα ο οποίος ήταν επιθετικός και προκαλούσε ανησυχία σε αλλά πρόσωπα στο ξενοδοχείο.

Με την άφιξη των μελών του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου εντόπισαν 38χρόνο, Σουηδό επισκέπτη ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έλεγε ασυναρτησίες και συμπεριφερόταν οχλαγωγικά και άτακτα προκαλώντας διασάλευση της ειρήνης και ανησυχία. Ο 38χρονος συνελήφθη για τα υπό αναφορά αυτόφωρα αδικήματα και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για περίθαλψη λόγω της προχωρημένης κατάστασης μέθης που τελούσε. Στην συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Αναμένεται ότι ο ύποπτος εντός της ημέρας θα κατηγορηθεί για τα αδικήματα που διέπραξε και θα γίνουν ενέργειες για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Ο Αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχε συλληφθεί 32χρονος, επίσης σε ξενοδοχείο, ο οποίος τελούσε υπό κατάσταση μέθης και προκαλούσε τους αστυνομικούς σε μονομαχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι παριστάνουν ψευδώς την Αστυνομία μέσω email (pic)
Επ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Οι καταγγελίες θυμάτων εμπορίας εναρκτήριος κρίκος στην αλυσίδα πρόληψης
BINTEΟ: Στην Ιαπωνία περιμένουν να χτυπήσει το τσουνάμι-Οι κάτοικοι στην Χοκάιντο ανέβηκαν στις στέγες κτηρίων
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Στη Χαβάη και την Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι μετά τον σεισμό μαμούθ 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία
Χειροπέδες σε 19χρονη για ζημιές σε τζάμια λεωφορείου στη Λάρνακα, καταζητείται 15χρονη
Στο Νοσοκομείο 15χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δημιουργηθεί το τσουνάμι και να χτυπήσει τις ακτές
«Να μην έχουμε καμία άλλη Κυριακή»-Συγκλονίζουν οι γονείς της Γρίβα μετά την καταδίκη του 40χρονου
Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 8,7 Ρίχτερ στη Ρωσία-Προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε όλο τον βόρειο Ειρηνικό