Συνελήφθη και ο τρίτος για τη δολοφονία Πογιατζή

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης  υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 60χρονο Λεόντιο Πογιατζή, που διαπράχθηκε στις 15 του περασμένου Ιουλίου, στην επαρχία Πάφου. Πρόκειται για 27χρονο, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες η Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων ηλικίας 41 και 34 ετών, τα οποία τελούν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η σορός του 60χρονου είχε εντοπιστεί απανθρακωμένη, μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά, το πρωί της 15ης Ιουλίου 2021, στην περιοχή Αναρίτας, στην επαρχία Πάφου. Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα.

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό, κατέδειξε ότι ο θάνατος του 60χρονου προήλθε από τραύματα στην κοιλιακή χώρα, που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό κράτηση και ο 41χρονος για τη δολοφονία Πογιατζή-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Δειτε Επισης

Επ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Οι καταγγελίες θυμάτων εμπορίας εναρκτήριος κρίκος στην αλυσίδα πρόληψης
BINTEΟ: Στην Ιαπωνία περιμένουν να χτυπήσει το τσουνάμι-Οι κάτοικοι στην Χοκάιντο ανέβηκαν στις στέγες κτηρίων
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Στη Χαβάη και την Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι μετά τον σεισμό μαμούθ 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία
Χειροπέδες σε 19χρονη για ζημιές σε τζάμια λεωφορείου στη Λάρνακα, καταζητείται 15χρονη
Στο Νοσοκομείο 15χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δημιουργηθεί το τσουνάμι και να χτυπήσει τις ακτές
«Να μην έχουμε καμία άλλη Κυριακή»-Συγκλονίζουν οι γονείς της Γρίβα μετά την καταδίκη του 40χρονου
Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 8,7 Ρίχτερ στη Ρωσία-Προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε όλο τον βόρειο Ειρηνικό
Υπουργοί Εξωτερικών 15 χωρών καλούν σε αναγνώριση της Παλαιστίνης και απαιτούν εκεχειρία