«Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει. Καυγάδιζαν συνέχεια. Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία»

Λύγισε βάζοντας τα κλάματα και με τρεμάμενη φωνή μίλησε στο protothema.gr η γιατρός στο επάγγελμα και φίλη της 43χρονης μητέρας, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη από τους αστυνομικούς σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμακείο, στις πηγές του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτός είναι ο 55χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Ούτε η ίδια δεν ήθελε να πιστέψει ότι οι απειλές του 55χρονου έγιναν πραγματικότητα.

Ο σύζυγος της αγαπημένης της φίλης έφτασε στο σημείο να στραγγαλίσει τη γυναίκα του και να στερήσει για πάντα από τα παιδιά του τη μάνα τους.

«Καυγάδιζαν συνέχεια. Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Συνεχώς της δημιουργούσε προβλήματα και της έκανε σκηνές ζηλοτυπίας μπροστά μου, ακόμα και μπροστά στα παιδιά.

»Τον τελευταίο καιρό η φίλη μου δεν ήταν καλά. Ίσως αυτός να το σχεδίαζε καιρό και η Αΐντα να είχε υποψιαστεί κάτι… Ήταν προβληματισμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του.

»Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει η γυναίκα μακριά από αυτό το κτήνος… Αλλά αυτός την διεκδικούσε συνέχεια. Μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε...» λέει στο protothema.gr φίλη της άτυχης μητέρας.

Συγκλονίζει μάλιστα η ανάρτηση της υπαλλήλου της φαρμακοποιού η οποία γράφει στο Facebook: «Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα... Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου.

»Ποιος να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο ...Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανεψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη ...».

Το χρονικό

Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε την Πέμπτη στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμακείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Ένδειξη ότι επιχείρησε να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και στους καρπούς του.

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πλεύρης: Φυλακή ή έξοδος από τη χώρα για τους λαθρομετανάστες, δεν θα εκβιάσετε την Ελλάδα
Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου που πέταξε μπουκάλι στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα
Άγριο έγκλημα στον Κάρδαμο Ροδόπης-21χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε 66χρονο, εντοπίστηκε την αυλή του
Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη
Χαμός στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα, πέταξαν μπουκάλι νερού-Ένταση ανάμεσα στις μανάδες
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους ιατροδικαστές της Πάτρας μετά από καταγγελίες για θανάτους βρεφών
Ένταση στη δίκη για την Κυριακή-«Δεν είναι γυναικοκτόνος», «εσύ πηγαίνεις και βλέπεις το παιδί σου, εγώ τα μάρμαρα»
Πρωτοφανής επίθεση στην Ελλάδα-Νεαρός έριξε αντισηπτικό σε κεφάλι 16χρονου και του έβαλε φωτιά
Η ανάλυση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για Μουρτζούκου-Στην τηλεόραση πρόδιδε συνεχώς τον εαυτό της