Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας-Την περίμενε το πεντάχρονο παιδί της

Για άλλη μια φορά ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αγία Νάπα, με θύμα την 46χρονη Camilla Christina Pamdahl, από τη Σουηδία, την οποία παρέσυρε στον θάνατο 25χρονος, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρή η 46χρονη που χτυπήθηκε από όχημα που προσπερνούσε σε διάβαση πεζών (pics)

Η άτυχη 46χρονη βρισκόταν στην Κύπρο μαζί με το πέντε χρονών κοριτσάκι της, το οποίο κατά τον ουσιώδη χρόνο, το άφησε στο ξενοδοχείο που διέμεναν υπό την επίβλεψη εργαζόμενης, ώστε να μεταβεί σε κατάστημα για να κάνει ορισμένα ψώνια. 

Ωστόσο, η εγκληματική οδήγηση από 25χρονο Βρετανό, ο οποίος οδηγούσε με 44 mg στο αίμα του, ενώ το ανώτατο όριο για το όχημα buggy που οδηγούσε είναι τα 9mg, ενώ ήταν θετικός και στο νάρκοτεστ, ήταν η αιτία που η άτυχη μητέρα δεν επέστρεψε στο παιδί της, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, όχημα σταμάτησε σε διάβαση πεζών για να επιτρέψει σε γυναίκα που ήταν πεζή να διασταυρώσει το δρόμο.

Ωστόσο, κατά το χρόνο που η 46χρονη διασταύρωνε το δρόμο, ενοικιαζόμενο όχημα, τύπου buggy, που οδηγούσε ο 25χρονος, ενώ είδε το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει για να περάσει η γυναίκα το δρόμο, το προσπέρασε, με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματίσει θανάσιμα την άτυχη μητέρα. 

Ακολούθως, στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Ακολούθως, ο 25χρονος μετά το τροχαίο, εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή του δυστυχήματος, ωστόσο εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα, διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον του 25χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, αμελούς οδήγησης και πρόκλησης δυστυχήματος και εγκατάλειψη σκηνής τροχαίου δυστυχήματος.

Αμέσως μετά την τραγωδία, ενημερώθηκαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, μέλη της οποίας μετέβησαν στο ξενοδοχείο και έθεσαν υπό την φροντίδα τους το πεντάχρονο παιδάκι της 46χρονης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου