Social Media και Content Creation Tools ενδυναμώνουν brand awareness και customer engagement

Social Media και Content Creation Tools ενδυναμώνουν brand awareness και customer engagement

Τα Social Media είναι ένα σημαντικό κανάλι για την αύξηση του brand awareness. Τα Social Media αυξάνουν επίσης το lead generation μέσω της χρήσης στοχευόμενων καμπανιών ή της συμμετοχής σε διαδικτυακές κοινότητες με το 59% των επαγγελματιών μάρκετινγκ να υποστηρίζουν ότι το Social Media Marketing είναι το πιο αποτελεσματικό lead generation εργαλείο στη στρατηγική τους. Οι χρήστες χρησιμοποιούν διάφορα social media και αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη σε μια Social Media στρατηγική. Οι χρήστες του Facebook είναι επίσης ενεργοί στο YouTube και στο Instagram, ενώ οι χρήστες του TikTok  προτιμούν το YouTube ως δευτερεύον κανάλι και μετά το Facebook.

Τα Social Media ενισχύουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών μέσω του Content Creation. Μερικά χρήσιμα digital tools που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς Content Creation είναι η πλατφόρμα μάρκετινγκ MishGuru, χρήσιμη για τη διαχείριση διαφόρων Instagram και Snapchat stories, το online proofing software Oroson για σκοπούς feedback (σημειώσεις, σημεία pin-point) μεταξύ των ομάδων και η πλατφόρμα CrowdRiff για τη χρήση διαφόρων γραφικών.

Μάθετε περισσότερα για τα Social Media μέσω της ImarComms και της Παγκόσμιας Συνεργασίας της με το Digital Marketing Institute. Εισέλθετε στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του Social Media Marketing μέσω των πρακτικών προγραμμάτων κατάρτισης που προσφέρονται από τους ειδικούς.

Το Professional Diploma in Social Media Marketing του Digital Marketing Institute ξεκινά ONLINE στις 8 Ιουνίου και εστιάζει στις δέκα ενότητες του Social Media Marketing. Με την ολοκλήρωση των δέκα ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διαμόρφωση επιτυχημένων social media εκστρατειών και την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων.

  • Social Research
  • Content Creation
  • Content Outreach
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram and Snapchat
  • YouTube and Social Video
  • Social Customer Service
  • Strategy and Planning

Ακόμη, μέσω του προγράμματος αυτού, παρέχεται στους εκπαιδευόμενους δωρεάν πρόσβαση στο Membership Platform του DMI, το οποίο παρέχει έγκαιρη εκπαίδευση και συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Μια αποκλειστική και εξελισσόμενη βιβλιοθήκη περιεχομένου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή εργασία και να συνεχιστεί ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος!

Το πρόγραμμα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από το European Qualification Framework στο Επίπεδο 5.

Κρατήστε τη θέση σας σήμερα! Γίνετε Globally Certified Social Media Marketing Specialists!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Professional Diploma in Social Media Marketing στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;