Συνέχεια στις συναντήσεις τους αποφάσισαν να δώσουν Μαυρογιάννης και Οικολόγοι

Συνέχεια στις επαφές με υποψήφιους για τις Προεδρικές του 2023 και οργανωμένα σύνολα, δίνει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν με εποικοδομητικό τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία των πολιτών της Κύπρου και θέματα όπως το Κυπριακό, η οικονομία, τα κοινωνικά ζητήματα και θέματα οικολογίας.

Την αντιπροσωπεία του Κινήματος αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Κυριάκος Τσιμίλλης, οι βουλευτές Αλεξάνδρα Ατταλίδου και Σταύρος Παπαδούρης και τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης και Νίκος Μιχαλιάς.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Μαυρογιάννη χαρακτηρίζοντας εποικοδομητική την μεταξύ τους συνάντηση. Ο κ. Θεοπέμπτου εξέφρασε την επιθυμία του για συνέχεια των συναντήσεων, ώστε να συζητηθεί το θέμα των επικείμενων Προεδρικών Εκλογών το συντομότερο με το πολιτικό γραφείο του Κινήματος και στη συνέχεια με την Κεντρική Επιτροπή για να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης, τόνισε πως «Η συνάντηση με τον κ. Θεοπέμπτου και την Πολιτική Επιτροπή ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και πολύ σημαντική καθώς συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Κυπριακής κοινωνίας, του Κυπριακού, της οικονομίας κ.ο.κ. Το βασικό χαρακτηριστικό της μεταξύ μας συνάντησης είναι πως μέσα στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και του διαλόγου ανοίξαμε ζητήματα που πρέπει στο αμέσως προσεχές διάστημα να βρούμε τρόπους για να τις συνεχίσουμε.

Καταλήγοντας ο υποψήφιος επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στις συναντήσεις με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ευχαριστώντας τον κ. Θεοπέμπτου, δήλωσε πως «μπορώ να πω ότι η όλη συνάντηση μαζί τους είναι εξαιρετικά εποικοδομητική».

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ