Ο Λαβρόφ απαντά ανοικτά στις φήμες για τα προβλήματα υγείας του Πούτιν

Στις φήμες που θέλουν τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, άρρωστο απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, διαψεύδοντας ένα τέτοιο σενάριο.

«Δεν νομίζω ότι οι λογικοί άνθρωποι μπορούν να δουν σε αυτό το άτομο σημάδια κάποιου είδους ασθένειας ή πάθησης» απάντησε σε σχετική ερώτηση του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TF1.

Ο Λαβρόφ είπε ότι ο Πούτιν, ο οποίος θα κλείσει τα 70 τον Οκτώβριο, εμφανίζεται δημόσια κάθε μέρα. «Μπορείτε να τον δείτε στις οθόνες, να διαβάσετε και να ακούσετε τις ομιλίες του. Το σημειώνω στη συνείδηση ​​αυτών που διαδίδουν τέτοιες φήμες» είπε.

Να σημειωθεί ότι υγεία και η ιδιωτική ζωή του Πούτιν αποτελούν θέματα ταμπού στη Ρωσία και σχεδόν ποτέ δεν συζητούνται δημόσια. 

Έντονη φημολογία

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Ρώσου ηγέτη έχουν τροφοδοτήσει τον τελευταίο καιρό έντονη φημολογία ότι είναι βαριά άρρωστος.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι υποφέρει από προβλήματα στην πλάτη και φαίνεται να έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση περισσότερες από μία φορές.

Μέχρι στιγμής έχουμε, επίσης, ακούσει ότι ενδέχεται να πάσχει από Πάρκινσον, δεδομένου ότι φαίνεται να έχει συσπάσεις. Οι αναφορές ότι επισκέπτεται συχνά ειδικούς στον καρκίνο έχουν εγείρει ακόμα σκέψεις ότι υποφέρει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ενώ, πιο πρόσφατα, υπήρξε ένας ισχυρισμός ότι είναι «πολύ άρρωστος με καρκίνο του αίματος».

Πηγή: in

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θρίλερ για γερά νεύρα οι συνομιλίες στο Ουκρανικό-«Η Ρωσία δεν είναι σοβαρή»
Το «φιάσκο» στην Τουρκία και οι ειρωνικές εκατέρωθεν δηλώσεις-Τα σενάρια για τις συνομιλίες
Στον αέρα οι συζητήσεις στην Τουρκία-«Ο Ζελένσκι δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη»
Υποβαθμίζει τις συνομιλίες στην Τουρκία ο Τραμπ-«Δεν θα συμβεί τίποτα μέχρι να συναντηθώ με τον Πούτιν»
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στο Ικόνιο της Τουρκίας-Έγινε αισθητός μέχρι την Άγκυρα
Θρίλερ με τις συνομιλίες για το Ουκρανικό-Από τον «Πρόεδρο κλόουν» στην αντιπροσωπεία «παρωδία»
Το Κίεβο θα αποφασίσει τα βήματα του μετά τη συνάντηση με Ερντογάν
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Ο Τραμπ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία αν υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις