TROODOS NATIONAL FOREST PARK TRAIL CHAMPIONSHIP 2022

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας RuNicosia σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τροόδους και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους ανακοινώνουν τους επόμενους δύο αγώνες του TrailTroodos (Πρωταθλήματος Ορεινού Τρεξίματος) που θα πραγματοποιηθούν εντός των προσεχών εβδομάδων.

Ο πρώτος αγώνας Mylikouri Mouflon Trail θα διεξαχθεί την Κυριακή 3η Ιουλίου 2022 σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μηλικουρίου και τους φορείς της περιοχής με τρείς αγώνες όπως και πέρυσι 33.4, 20.8 και 10.6 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Οι πρώτες δύο διαδρομές είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και δύσκολες, όπου οι δρομείς θα κινηθούν παρέα με τα αγρινά σε στενά και απότομα μονοπάτια μέσα από πυκνή βλάστηση δίπλα από τον ποταμό Πλατύ και θα αποζημιωθούν με τις ομορφιές της φύσης. Η τρίτη και μικρότερη διαδρομή θα διεξαχθεί σε βατό και άνετο δασικό δρόμο με πανέμορφες εικόνες και είναι ιδανική για αρχάριους και περιπατητές.

Ο δεύτερος αγώνας Spilia Trail Run που διοργανώνεται με την συνεργασία του Κοινοτικού Συμβουλίου Σπηλιών και άλλων φορέων της περιοχής θα διεξαχθεί την Κυριακή  10 Ιουλίου 2022 με δύο αγωνίσματα. Ένας πολύ δύσκολος αγώνας 21.3 χιλιομέτρων θα ταξιδέψει τους έμπειρους και απαιτητικούς αθλητές μέσα από τα πανέμορφα αλλά και απότομα μονοπάτια της περιοχής στην ψηλότερη κορφή της Μαδαρής ενώ ο δεύτερος αγώνας για αρχάριους αλλά και λιγότερο έμπειρους αθλητές θα τους ανταμείψει με ένα πανέμορφο σκηνικό σε μια λιγότερο απαιτητική διαδρομή.

Εγγραφές και πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο www.trailtroodos.cy ή στην σελίδα στο Facebook και στο τηλέφωνο 22398100 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-16:00).

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα