Το tweet του Προέδρου για τη Σύνοδο Κορυφής-Στο μικροσκόπιο των 27 οι τιμές ενέργειας
18:54 - 30 Μαΐου 2022

Οι υψηλές τιμές ενέργειας και το πώς αυτές επηρεάζουν πολίτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται στην ατζέντα των συζητήσεων των ηγετών των 27 κρατών μελών κατά το πρώτο μέρος της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
«Θα εξετάσουμε επίσης τις υψηλές τιμές ενέργειας που επηρεάζουν τόσο τους πολίτες όσο και τις επιχειρήσεις μας, καθώς και την ενεργειακή μετάβαση και την ενεργειακή μας ανεξαρτησία» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης.
Οι ηγέτες θα συζητήσουν επίσης «την ανθρωπιστική, οικονομική, υλική και πολιτική βοήθεια» της ΕΕ στην Ουκρανία, προστίθεται στην ανάρτηση.
First day of Special #EUCO has begun. Today we'll discuss EU humanitarian, financial, material and political support to Ukraine. Will also examine the high energy prices that affect our citizens and businesses alike, as well as our energy transition & energy independence. pic.twitter.com/7R68RmykBM
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 30, 2022
