Αποδιασωληνώθηκε ο 20χρονος Ευριπίδης που τραυματίστηκε έξω από το Παπαδόπουλος

Θετικά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου Ευριπίδη, ο οποίος τραυματίστηκε και υπέστη εγκαύματα, το περασμένο Σάββατο, στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά, που μαινόταν σε χωράφι κοντά στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας, o νεαρός αποδιασωληνώθηκε το πρωί της Τρίτης, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή, αλλά σε σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες των Αρχών, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, τραυματίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά που μαινόταν σε χωράφι κοντά στο στάδιο. 

Σημειώνεται πως, η Αστυνομία μετά από έρευνες και εξετάσεις έχει εντοπίσει ορισμένα τεκμήρια στο συγκεκριμένο σημείο τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ παράλληλα προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογώντας μαρτυρικό υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 20χρονος που διαμένει πλησίον του σταδίου, πήγε βόλτα τους σκύλους του και σε κάποια στιγμή διαπίστωσε τη φωτιά, επιχειρώντας να την σβήσει. Την ίδια στιγμή, υπήρχε ανάφλεξη της φωτιάς και φαίνεται ότι είχε ριφθεί μολότοφ προς το μέρος του, κάτι το οποίο διερευνά η Αστυνομία.

Άμεσα ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 20χρονος φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

Βίντεο από το επεισόδια στο Αντώνης Παπαδόπουλος 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Τα κόμματα για τη συμπλήρωση 14 ετών από τη φονική έκρηξη στο Μαρί
N. Xριστοδουλίδης για Μαρί: Απευθύνω δημόσια συγνώμη, υπόσχεση για μη επανάληψη τέτοιων λαθών και παραλήψεων
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί