Στην Ολλανδία ο Αβέρωφ Νεοφύτου-Θα παραστεί στο συνέδριο του ΕΛΚ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 31 Μαΐου ως και την 1η Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα συζητηθεί ψήφισμα του ΔΗΣΥ, που μεταξύ άλλων αναφέρεται στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, καταδικάζει την οποιαδήποτε θέση για λύση δυο κρατών στην Κύπρο και τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια και στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύποιυ του ΔΗΣΥ, ο κ. Νεοφύτου αναχωρεί τη Δευτέρα για να παραστεί στο Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Την Τρίτη ξεκινούν οι επίσημες εργασίες του Συνεδρίου με αποκορύφωμα την εκλογή του νέου Προέδρου.

Την Τετάρτη θα ακολουθήσει η εκλογή του Γενικού Γραμματέα και των 10 Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ο κ. Νεοφύτου θα παραστεί στην ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Ολομέλειας του Συνεδρίου.

Παράλληλα με τα πιο πάνω ο κ. Νεοφύτου θα έχει σειρά συναντήσεων με Ευρωπαίους αξιωματούχους, επιτρόπους, αρχηγούς κρατών και αρχηγούς κομμάτων.

Τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Γεωργιάδης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νίκος Τορναρίτης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης Μιχάλης Σοφοκλέους και στελέχη της παράταξης.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google