Κλείνουν τμηματικά δρόμοι απόψε στο κέντρο της Λευκωσίας λόγω εργασιών

Εργασίες σε δρόμους στο κέντρο της πόλης Λευκωσίας θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι τις 5.00 το απόγευμα αύριο Κυριακή, 29 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, από το Σάββατο 28/05/2022 στις 21:00 το βράδυ, μέχρι την Κυριακή 29/05/2022 στις 17:00 το απόγευμα, θα υπάρξει τμηματική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων ανά λωρίδα στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς, ως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αγλαντζιάς, λόγω εργασιών οριζόντιας σήμανσης και χρωματισμού ασφάλτου στις διαβάσεις πεζών.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα και για την εκτέλεση παρόμοιων εργασιών, θα υπάρξουν ανάλογες τοπικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών θα διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία όλων των οχημάτων, μέσω των λοιπών λωρίδων κυκλοφορίας των παραπάνω αναφερόμενων λεωφόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»