Χειροπέδες σε άλλους δύο για την κλοπή οχήματος υπό την απειλή μαχαιριού

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων ηλικίας 26 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ένοπλης ληστείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 44χρονο, γύρω στις 2 τα ξημερώματα στις 24/5/2022, αφού σχόλασε από τον χώρο εργασίας του στην Πάφο, εισήλθε στο όχημα του το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο.

Σύμφωνα πάντα με τον 44χρονο, προτού ξεκινήσει το όχημα του, άγνωστος άντρας ο οποίος φορούσε κουκούλα στο κεφάλι και σκούρα ρούχα, εισήλθε στο αυτοκίνητο του παραπονούμενου και υπό την απειλή μαχαιριού είπε σε αυτόν να οδηγήσει το όχημα. Αφού κινήθηκαν για μικρή απόσταση, ο δράστης φέρεται να είπε στον οδηγό να σταματήσει και να βγει από το όχημα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 28χρονο για την κλοπή αυτοκινήτου 44χρονου υπό την απειλή μαχαιριού

Ακολούθως, ο δράστης έκατσε στη θέση του οδηγού και διέφυγε με το όχημα του παραπονούμενου. Εντός του οχήματος υπήρχε το πορτοφόλι του παραπονούμενου το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες καθώς επίσης και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι δύο 26χρονοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησαν στις οικίες τους, εντοπίστηκαν στην οικία του ενός εκ των υπόπτων και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, πέντε κυνηγετικά φυσίγγια.

Για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό επταήμερη κράτηση, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Απέρριψε την αίτηση των κοινοτήτων Μιτσερού για ασφαλτικότο Ανώτατο-Πίσω στο Πρωτοδικείο η υπόθεση
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου-Ο ένας ανήλικος
Δέσμευσε περιουσία δύο καταδικασθέντων για ναρκωτικά το Κακουργιοδικείο
Καταχωρείται η υπόθεση για την θανάτωση του καγκουρό-Στο κατηγορητήριο κι άλλα πρόσωπα εκτός από τον 36χρονο
Η «χαλαρότητα» στο ΚΕΠ και η κατάθεση Πετρίδη στο επίκεντρο της δίκης για Al Jazeera
Τέλος στις καταχρηστικές ρήτρες στις συμβάσεις δανείων-Όσα αλλάζουν
Κάθειρξη 16 ετών σε νεαρή που μετέφερε 40 κιλά ναρκωτικά στην Κύπρο (pics)
«Η αγάπη δεν φοβάται»-Καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση σε βάρος 17χρονου η ACCEPT
Ένταση και διακοπή της συνεδρίας για Αμπράμοβιτς-Βολές κατά Σαββίδη, «δεν μυρίζεται τα νύχια της» είπε εκπρόσωπος του
Καταδικάστηκε με πρόστιμο εταιρεία για σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ