Διμερείς σχέσεις και περιφερειακές προκλήσεις στην ατζέντα συνάντησης Κασουλίδη-Σούκρι

Οι στρατηγικές διμερείς σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου, η τριμερής συνεργασία με την Ελλάδα, το Κυπριακό και οι ψψήταν στην ατζέντα συνάντησης που είχαν σήμερα στο Κάιρο ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, και ο Αιγύπτιος ομόλογός του, Σάμεχ Σούκρι.  

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κασουλίδης εξέφρασε μεγάλη εκτίμηση για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία "από τον καλό μου φίλο και συνάδελφο Υπουργό Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι σήμερα στο Κάιρο".

Πρόσθεσε πως στην ατζέντα της συνάντησης ήταν οι στρατηγικές διμερείς σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου, η τριμερής συνεργασία με την Ελλάδα, το Κυπριακό και οι περιφερειακές προκλήσεις.  

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Μετά τις αντιδράσεις αναθεωρούνται τα Νομοσχέδια για τις πολλαπλές συντάξεις
Στην Γενεύη η Επικεφαλής για το Κυπριακό από την Ε.Ε. για την άτυπη συνάντηση-Μήνυμα ενότητας μετά το Εθνικό
Τεχνοκρατικός ο ρόλος της ΕΕ στη Γενεύη-«Ενεργός παρούσα» ζητά να είναι ο Γεραπετρίτης
Κατά της κατάργησης ελέγχου για αποπαγοποίησης θέσεων στο Δημόσιο ο ΔΗΣΥ
Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακα μετά από τροχαίο
Καταχωρήθηκε υπόθεση κατά 21χρονου που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο
Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βλέπει ανθρώπινο χέρι πίσω από τις μαζικές πυρκαγιές η Πυροσβεστική-Σε ισχύ τα μέτρα επιτήρησης
Η ανάγνωση του τουρκικού Τύπου για την άτυπη συνάντηση της Γενεύης-Αναφορές σε δύο κράτη
Σφοδρή επίθεση συντεχνειών ΑΗΚ σε Υπουργείο Ενέργειας και ΡΑΕΚ-«Οδηγούμαστε με ακρίβεια σε black out»