Μητέρα γέννησε νεκρό έμβρυο-Τι καταγγέλλουν συγγενείς

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό, καθώς μητέρα που νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική γέννησε νεκρό έμβρυο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο ΤΑΕ Λεμεσού απευθύνθηκαν συγγενείς της μητέρας, οι οποίοι ζητούν να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου εμβρύου.

Συγγενείς της μητέρας, ανέφεραν στον REPORTER ότι πριν από δυο μέρες έσπασαν τα νερά της μητέρας, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και οι γιατροί αποφάσισαν να της χορηγήσουν φαρμακευτική αγωγή και να μην προχωρήσουν σε γέννα, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην 35η εβδομάδα της κύησής της.

Η κατάσταση του εμβρύου, όσο και της μητέρας παρακολουθείτο, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης η λεχώνα γέννησε νεκρό το έμβρυό της.

Η οικογένεια της μητέρας αποτάθηκε στην Αστυνομία, ενώ διατάχθηκε όπως διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

H νεκροτομή θα διενεργηθεί το πρωί της Παρασκευής από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου. 

Σύμφωνα με τους συγγενείς, ενδεχομένως να προχωρήσουν σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Είδε Ολγκίν ο Κόστα και εξέφρασε την πλήρη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες λύσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Συγκάλεσαν επίσημα την νέα πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη για τις 16 και 17 Ιουλίου
Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Εκλέγηκε το νέο Πολιτικό Γραφείο και η νέα Κεντρική Γραμματέα του ΑΚΕΛ
Συνεχίζονται οι απάτες για δήθεν παραδώσεις ταχυδρομικών πακέτων
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Ένοχος για ανθρωποκτονία ο οδηγός του τετραπλού θανατηφόρου στη Λεμεσό