Ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με θέμα «Υγεία για όλους»

Ευρείας σύσκεψης με θέμα «Υγεία για όλους» με τη συμμετοχή των αρμόδιων Υπουργών και φορέων, θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, την Πέμπτη το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως ανακοινώθηκε, στη σύσκεψη θα γίνει ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος από το 2013 στον πυλώνα αυτό και θα συζητηθούν μελλοντικές δράσεις που έχουν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση, με στόχο τη δημιουργία ενός ανθεκτικού και αποτελεσματικού σχεδίου υγείας, το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα καθολικής πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη στην Κύπρο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  στο πλαίσιο της καταγραφής και παρουσίασης του έργου της κυβέρνησης (απολογισμός) καθώς επίσης και των πολιτικών, αναπτυξιακών έργων και δράσεων που προγραμματίστηκαν για το επόμενο διάστημα ή τα επόμενα χρόνια είτε μέσω των εθνικών προϋπολογισμών, είτε μέσω του σχεδίου "Κύπρος - Το Αύριο".

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι του ΟΑΥ και του ΟΚΥΠΥ.

 

Αυτός είναι ο δεύτερος πυλώνας καταγραφής και παρουσίασης του κυβερνητικού έργου και των πολιτικών, έργων και δράσεων που προγραμματίστηκαν, μετά τον πυλώνα «Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνία Χωρίς Αποκλεισμούς». Θα ακολουθήσουν τις επόμενες βδομάδες και μήνες οι επόμενοι πυλώνες (δικαιοσύνη, εξωτερική πολιτική, οικονομία κοκ).

Δειτε Επισης

Τεχνοκρατικός ο ρόλος της ΕΕ στη Γενεύη-«Ενεργός παρούσα» ζητά να είναι ο Γεραπετρίτης
Κατά της κατάργησης ελέγχου για αποπαγοποίησης θέσεων στο Δημόσιο ο ΔΗΣΥ
Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Έκλεισε η μια λωρίδα κυκλοφορίας
Καταχωρήθηκε υπόθεση κατά 21χρονου που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο
Απάντησε στα πυρά ΣΥΡΙΖΑ για κατεχόμενα ο Τσάφος-«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μου»
Βλέπει ανθρώπινο χέρι πίσω από τις μαζικές πυρκαγιές η Πυροσβεστική-Σε ισχύ τα μέτρα επιτήρησης
Η ανάγνωση του τουρκικού Τύπου για την άτυπη συνάντηση της Γενεύης-Αναφορές σε δύο κράτη
Σφοδρή επίθεση συντεχνειών ΑΗΚ σε Υπουργείο Ενέργειας και ΡΑΕΚ-«Οδηγούμαστε με ακρίβεια σε black out»
Σε εξέλιξη η πρώτη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου επί ελβετικού εδάφους
Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ-Στους 40 οι νεκροί, τεράστιες οι καταστροφές