Για αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν κάνουν λόγο οι Ουκρανοί

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε, σύμφωνα με ισχυρισμούς ανώτατου αξιωματούχου των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrayinska Pravda.

Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ, επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης πληροφοριών στο Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, είπε ότι η απόπειρα δολοφονίας έγινε μετά την εισβολή, τον Φεβρουάριο. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Ρώσος ηγέτης δέχτηκε επίθεση από εκπροσώπους της περιοχής του Καυκάσου.

Το Sky News, που μετέδωσε την πληροφορία, σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη απόδειξη για τον ισχυρισμό και το ίδιο το ΜΜΕ δεν μπορεί να τον επαληθεύσει.

Ο κ. Μπουντάνοφ είπε: «Υπήρξε απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν. Δέχτηκε ακόμη και επίθεση, λέγεται, από εκπροσώπους του Καυκάσου, πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για μη δημόσιες πληροφορίες. Ήταν μια απολύτως ανεπιτυχής προσπάθεια, αλλά συνέβη πραγματικά. Ήταν πριν από περίπου δύο μήνες. Επαναλαμβάνω, αυτή η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Δεν υπήρξε δημοσιότητα για αυτό το γεγονός, αλλά έγινε».

Πηγή: in.gr

 

 

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ απειλεί το Ιράν πως θα θεωρείται υπεύθυνο για νέες επιθέσεις των Χούθι
Απελάσεις εξπρές από τον Τραμπ-Έστειλε σε φυλακή 250 μέλη βενεζουελάνικου καρτέλ ναρκωτικών
Συγκλονίζουν οι Αλαουίτες για τις εκτεταμένες σφαγές από τζιχαντιστές στη Συρία-«Αυτό είναι εθνοκάθαρση»
Έξαρση της φονικής γρίπης των πτηνών H7N9 σε φάρμα πουλερικών στις ΗΠΑ
Αγωνία για τους όρους της εκεχειρίας πριν το τηλεφώνημα μεταξύ Πούτιν και Τραμπ
Επεισόδια στις συγκεντρώσεις για την τραγωδία με τους 59 νεκρούς στη Βόρεια Μακεδονία
Άγνωστος έβαλε φωτιά σε άνδρα κοντά στην Times Square–Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του
Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ-Στους 40 οι νεκροί, τεράστιες οι καταστροφές
Νέα ποινή φυλάκισης στον πρώην πρόεδρο της Γεωργίας Σαακασβίλι
Φρίκη στη Βραζιλία-Δολοφόνησε 16χρονη έγκυο και της πήρε το μωρό