Αλλοδαπή προσπάθησε να αρπάξει το πιστόλι αστυνομικού, φώναζε θα τους σκοτώσει

Καβγάς μεταξύ δύο γυναικών σημειώθηκε χθες βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας, με τους φρουρούς να επιχειρούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί, με την μια εκ των δύο να προσπαθεί να αρπάξει το όπλο ενός μέλους της Δύναμης.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες, για άγνωστη αιτία, διαπληκτίστηκαν στη μέση του δρόμου, μπροστά από δεκάδες πολίτες, με τους φρουρούς να προσπαθούν να τις ηρεμήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Ως εκ τούτου, στο σημείο έσπευσαν μέλη του Υποασταθμού Λήδρας, με την μια εκ των γυναικών να επιτίθεται σε μέλος της Δύναμης, προσπαθώντας μάλιστα να του αρπάξει το υπηρεσιακό του πιστόλι. Τότε ο αστυνομικός, έσπρωξε την γυναίκα προς τα πίσω, καταφέρνοντας να προστατέψει το πιστόλι του, ενώ στη συνέχεια του άρπαξε τον ασύρματο και τον έριξε στο έδαφος. 

Ακολούθως ο αστυνομικός ακινητοποίησε τη γυναίκα και της φόρεσε χειροπέδες, ενώ άρχισε να φωνάζει πως θα σκοτώσει τόσο αυτόν, όσο και τη γυναίκα με την οποία καβγάδιζε. 

Το επεισόδιο, που διαδραματίστηκε μπροστά σε δεκάδες πολίτες, έληξε, όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Σταθμό, ενώ φαίνεται να αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού χάρη στα αντανακλαστικά και την ετοιμότητα του αστυνομικού, απέτρεψαν τη γυναίκα να αρπάξει το υπηρεσιακό πιστόλι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια με τους ανήλικους-Καρέκλες, ξύλα και μένος

Δειτε Επισης

Τρεις νεκροί στο Ισραήλ μετά από μπαράζ ιρανικών πυραύλων, παρά την κατάπαυση πυρός
Συνεχίζεται το... πάρτι εγκληματιών στη Λεμεσό-Βομβιστική επίθεση σε μπυραρία, εμπρησμό σε όχημα μετά από μια ώρα
Συνελήφθη 56χρονος που έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 16,5 κιλά κάνναβης
ΒΙΝΤΕΟ: Εφιαλτικό βράδυ στη Χίο-Εκκενώθηκαν περιοχές, μάχη σε πέντε πύρινα μέτωπα
LIVE: O Tραμπ ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν-«Νικήτριες και οι δύο χώρες»
Σε δίκη ο 49χρονος νοσηλευτής, στο κατηγορητήριο μόνο το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης-Ελεύθερος υπό όρους
Μόνο… αεροπορική η κινητικότητα στο Κυπριακό-Στην Κύπρο ο Χαν, αναμένεται και η Ολγκίν
Μακροπρόθεσμες πιέσεις στη φαρμακευτική αγορά λόγω πολέμου-Ποια φάρμακα περνούν το φίλτρο του ΓεΣΥ
Άνοιξε και το κεφάλαιο Τυχικού στη Σύνοδο-Στήριξαν Αρχιεπίσκοπο για τοποτηρητεία, δεν εξέτασαν το λίβελο πίστεως
Έληξε τη συζήτηση για διαθεσιμότητα Δημητρίου η Ελεγκτική, ξεκαθαρίζει και ο Πάλμας-Δεν τέθηκε θέμα από Χαρτσιώτη