Κτυπούσε 24χρονη έγκυο και την ανάγκαζε να εκδίδεται στην πορνεία-Τι κατήγγειλε μετανάστρια

Σε καταγγελία προχώρησε 23χρονη Αφρικανή αιτήτρια πολιτικού ασύλου, η οποία ενώ είναι έγκυος δέχθηκε επίθεση από 23χρονη συμπατριώτισσα της, η οποία την ανάγκαζε να εκδίδεται στην πορνεία στα κατεχόμενα.

Η παραπονούμενη έφθασε από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές ζητώντας άσυλο, ενώ στις 18 Μαΐου προχώρησε σε καταγγελία εναντίον συμπατριώτισσα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων με τους fake γιατρούς-Χειροπέδες σε 19χρονη

Όπως κατήγγειλε όσο διέμεναν στα κατεχόμενα, η επιτιθέμενη εξανάγκαζε το θύμα να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις έναντι αμοιβής.

Το θύμα εξέφρασε παράπονα για πόνους στην κοιλιά και αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς, δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της.

Η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στην 23χρονη που έκανε την επίθεση, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Επαναπατρίστηκαν 16 πρόσωπα σε πέντε μέρες σε συνεργασία με τη FRONTEX
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 57χρονο για υπόθεση ναρκωτικών με δύο κιλά κάνναβης και κοκαΐνη
Σε πλήρη εγρήγορση oι Αρχές για τις συλλήψεις των Αζέρων-Πώς τοποθετείται η Κυβέρνηση
Απόφαση Ανωτάτου: Άκυρο το ένταλμα έρευνας για σημειώσεις στην οικία δεσμοφύλακα, «ουδεμία μαρτυρία, καθ' υπέρβαση της δικαιοδοσίας»
Κλειστός δρόμος στον Στρόβολο λόγω βλάβης σε αγωγό του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
Πρόστιμο έξι χιλιάδων ευρώ σε 32χρονη για παράνομα καπνικά προϊόντα
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία