Στο κελί η 33χρονη που τραυμάτισε με μαχαίρι 26χρονο και απειλούσε 49χρονη

Υπό κράτηση τέθηκε 33χρονη για υποθέσεις επίθεσης με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η 33χρονη συνελήφθη την Πέμπτη σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού που είχε διαπραχθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, με παραπονούμενο 26χρονο φίλο της.

Η 33χρονη φέρεται να είχε τραυματίσει τον 26χρονο με μαχαίρι στα χέρια, ενώ καταζητείτο και για παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, 49χρονη κατήγγειλε ότι η 33χρονη την απείλησε τηλεφωνικώς ότι θα της κάνει κακό αν δεν αποσύρει αίτηση που υπέβαλε στο οικογενειακό Δικαστήριο Πάφου αναφορικά με τη γονική μέριμνα παιδιού.

Εναντίον της 33χρονης είχε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, καταζητείτο και συνελήφθη χθες, Πέμπτη. Οι εξετάσεις και για τις δύο υποθέσεις συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας