Προειδοποιεί ο Παμπορίδης-«Όποιον υποψήφιο στηρίξει ο Σιζόπουλος, θα τον απορρίψει ο λαός»

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ΕΔΕΚ εξαπέλυσε ο πρώην Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, μετά τη νέα του απόπειρα, μέσω της Βουλής, να επιφέρει αλλαγές στην φιλοσοφία του ΓεΣΥ, προς όφελος της μειοψηφίας των γιατρών που επέλεξαν να μην συμβληθούν. Μάλιστα, ο κ. Παμπορίδης διασύνδεσε την στάση του κ. Σιζόπουλου με τις Προεδρικές Εκλογές, λέγοντας πως «όποιον στηρίξει τελικά στις εκλογές, θα θεωρηθεί αυτόματα της ίδιας ‘ποιότητας και ηθικής’ και θα τον φτύσει ο κόσμος.

Σε μία σειρά από tweets, ο πρώην Υπουργός ανέφερε πως «μαθαίνω πάλι πως ο Σιζόπουλος  κατά την τελευταία προσπάθεια του να κτυπήσει το ΓεΣΥ, αφού έφαγε πάλι ξύλο στην Επ. Υγείας από αυτούς που τάχθηκαν να το προστατεύουν, με ξαναέπιασε στο στόμα του. Κάθε φορά που με συκοφαντεί αυτός ο τύπος, αισθάνομαι πλέον τιμή αφού το να σε βρίζει

ένας τύπος που βρίσκεται δεκαετίες στη πολιτική χωρίς να μπορεί να επιδείξει τίποτε παρά μόνο δολοπλοκίες, ένας τύπος που στην συνείδηση της κοινωνίας έχει ήδη καταταχθεί εκεί που του αρμόζει, μόνο τιμή μπορεί να μου προσδίδει», είπε.

Πρόσθεσε πως είναι «καιρός να τελειώνουμε μ'αυτούς τους τύπους οριστικά: Επειδή ο Σιζό δεν έχει τα κότσια να υποβάλει ο ίδιος υποψηφιότητα στις προεδρικές και θα μπει στη λογική την συναλλαγής με άλλο υποψήφιο, προειδοποιώ πως όποιον στηρίξει τελικά στις εκλογές αυτός ο τύπος, θα θεωρηθεί αυτόματα της ίδιας "ποιότητας κ ηθικής" και θα τον φτύσει ο κόσμος».

Καταληκτικά, ο κ. Παμπορίδης ανέφερε πως «η κοινωνία δεν ανέχεται πλέον να "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Εμείς είμαστε οι νοικοκυραίοι κ θα φροντίσουμε οι πολιτικοί αυτού του τύπου κ όλα τα τσιράκια του συστήματος να πάνε σπίτι τους μια κ έξω. Το διακύβευμα είναι το μέλλον των παιδιών μας». Το tweet συνόδευε το hashtag #ΚάτωΤαΧέρια, που παραπέμπει άμεσα στην προστασία του ΓεΣΥ από προσπάθειες όπως αυτές του Μαρίνου Σιζόπουλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Υπουργική Σύνοδος στην Κύπρο στις 17 Μαΐου για Μεταναστευτικό
Επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν, προγραμματίστηκαν για την Τετάρτη οι πρώτες συναντήσεις
Στοχευμένες ενέργειες εντός έξι μηνών ζήτησε από την Chevron ο Υπουργός Ενέργειας
Πώς θα κατανεμηθεί η ευρωπαϊκή βοήθεια στον Λίβανο-Στη διαχείριση του συριακού το μεγαλύτερο μέρος
Συζητήθηκε τροπολογία Ε. Χαραλαμπίδου για θητεία Προέδρου ΚΣ ΟΑΣΕ
Χαιρέτισε την απόφαση της Κυβέρνησης για μισθολογική αναβάθμιση των ΣΥΟΠ ο Σιζόπουλος
Απειλεί την Τουρκία ο Τατάρ ότι αν αλλάξει πολιτική δεν θα είναι ξανά υποψήφιος
Χαιρετίζει την κατάθεση νομοσχέδιου για την πλήρη άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο ο ΔΗΣΥ
Στα €523 εκατομμύρια το πλεόνασμα Γενικής Κυβέρνησης την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2024
Να πιάσει τόπο η προσπάθεια συνεργασίας ΕΕ-Λιβάνου ζητά η Αννίτα