Σε νέα κανονικότητα εισέρχεται το λιανεμπόριο

Ιδιαίτερα πρωτόγνωρες καταστάσεις καταγράφει το λιανεμπόριο κατά την τελευταία τριετία. Οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν την εμπειρία των αγορών με αποτέλεσμα τα φυσικά καταστήματα να καλούνται όπως εξελίξουν τον ρόλο τους και καλύψουν τις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Η εμφάνιση της υγειονομικής κρίσης στα τέλη του 2019 επιτάχυνε σημαντικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Έτσι, οι καταναλωτικές τάσεις που αναμένεται κανείς να εμφανιστούν μερικά χρόνια μετά, αποτελούν σήμερα τον συνήθη τρόπο που ο πελάτης κινείται στην αγορά.

Με το βλέμμα στραμμένο στο νέο τοπίο πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα «The Future of Retail» που διοργανώνει η Powersoft την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, η ώρα 08:30 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή και ενημερωθείτε  για τις πιθανές λύσεις εξοικονόμησης κόστους και αύξησης αποδοτικότητας στους τομείς της πληροφορικής, της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας στην αναδιάρθρωση και στην βελτιστοποίηση των λειτουργιών και δραστηριοτήτων της, σε καθημερινή βάση.

Ο Χριστόδουλος Μαλέκκος, CFO & Quality Manager, Powersoft Computer Solutions LTD και ο Δημήτρης Νησιώτης, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής, CITEA θα απευθύνουν χαιρετισμούς. Στη συνέχεια ο Χρίστος Φωτιάδης,  Διευθυντής της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας θα προβεί σε ενημέρωση και για τις επερχόμενες χορηγίες για μικρομεσαίες εταιρείες.

Με την παρουσία της θα τιμήσει το Συνέδριο και η Νίκη Ιωάννου, Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, συζητώντας τους τρόπους επανεκκίνησης της επιχείρησης και προσέλκυσης ψηφιακά των πελατών. Σημαντικά είναι και τα όσα αναμένεται να πει από το βήμα του συνεδρίου ο Πάρης Σάββα, Territory Channel Manager της Microsoft σε μια ομιλία με κεντρικό άξονα «το μέλλον του λιανεμπορίου από την Microsoft».

Για το λιανεμπόριο θα μιλήσει και ο Ολύμπιος Τουμάζου, CEO της RAI. Ο κ. Τουμάζου θα επικεντρωθεί στις επιπτώσεις που καταγράφει η αγορά από την κρίση στην Ουκρανία.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσίαση του CEO της Powersoft, Γιώργου Μαλέκκου ο οποίος θα προβεί σε ομιλία που αφορά στο λιανικό εμπόριο και τις εκτιμήσεις για την πορεία που θα ακολουθήσει μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα πάνελ στο πλαίσιο του οποίου θα γίνει συζήτηση με θέμα «Insiders View in Retail». Τις γνώσεις και εμπειρίες τους θα μοιραστούν με το κοινό οι Γιώργος Μαλέκκος, Ηλιάνα Χαραλάμπους, CEO της MINDY, ο Δημήτρης Νατιότης CEO της NATIOTIS LTD και ο Νίκος Μεσολογγίτης, CEO της εταιρείας OJO. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Νεόφυτος Παναγιώτου, Business Development and Marketing Manager, της Powersoft Computer Solutions LTD.

Ποιους ενδιαφέρει

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από τον κόσμο του λιανικού εμπορίου όπως καταστήματα λιανικού εμπορίου και πολυκαταστήματα, μπουτίκ (ένδυση και υπόδηση), υπεραγορές, περίπτερα κτλ. Συγκεκριμένα ενδιαφέρει Γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, Διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics, Operations directors και managers, Οικονομικούς διευθυντές, Προϊστάμενους εσωτερικού ελέγχου, Διευθυντές πωλήσεων και marketing, Εμπορικούς διευθυντές, Τεχνικούς διευθυντές, Brand managers και IT managers.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Powersoft

Πλατινένιος Xορηγός: CYTA

Κύριος Χορηγός: Jinius by Bank of Cyprus

Χρυσοί Χορηγοί: OJO Sunglasses, G.A.P. Vassilopoulos VPayments

Εκθέτες: 3DE Pocket, ACS, Agency 212, Bionic Electronics H.T. Ltd, Compusource LTD, EasyMall, GLOSEC, GrantXpert Consulting, JCC, OPTILINK SOLUTIONS, Prolab Video Analytics, sKash APP, SLOA Ltd, X.K.Technocy, Vicinity RFID Solutions UK, Zebra

Υποστηρικτές: CITEA, Microsoft Corporation

Coffee Sponsor: Presse Café

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”